ACID APPROVED VIIKON LINKKI

Tällä viikottaisella palstalla tarjoillaan kaikkien Ruskon suolikuoppasukeltajien riemuksi viikottainen "featured" linkki, jonka luonteeseen, makuun ja tuntuun pureudutaan syvällisesti ja analyyttisesti, hanskat kädessä tai ilman.23/52: Vom Dunkeln Geschluckt
Nyt on käynnissä kesän synkein taidenäyttely, aurinkoisten kelien vastapainoksi. Taide- & muotoilukeskus Ars Auttosessa on 8.8. saakka esillä erilaisia synkkyyden vivahteita, ja onpa taitelijalistassa mukana myös eräs Acid Cinema. Nyt jalkaa toisen eteen, hopihop!

22/52: Jyrki Riekki
Jyrki on taiteilija, sellainen oikea taiteilija jolla on visiota. Tsekatkaa Jyrkin kokoelmat, ja tulevat näyttelyt. Kyllä se Salkkarit aina voittaa.

21/52: Kisseruletti
Jos masentaa niin ota kisse, mutta älä kesäkisseä, vaan pyöräytä kisseruletista hilpeä video. Kyllä katti piristää.

20/52: Kodin säteilysuojaus
Kiinnostaako huijaus? Lähettääkö YLE homosäteitä päähäsi? Haluatko antaa sossusta nostamasi kuntoutusrajat epätieteelliselle käärmeöljykauppiaalle? Sitten Erja on sun tyttö. Erja myy muun muassa suojatapetteja ja maaleja, jotka estävät tappavan matkapuhelinsäteilyn pääsyn asuntoosi. Et kai halua että Illuminati antaa sinulle syövän?

19/52: MoonTV
Se on täällä taas! MoonTV, koko kansan TV, ihmisen TV, tällä kertaa verkkotelevisioinkarnaatiossa. Onko uudesta polvesta toistamaan edellisen virheet. Vain katsomalla voit tietää.

18/52: Instants
Kun elämä tarvitsee nauru- tai pieruraitaa, täältä repeää.

17/52: Amurinleopardi
Maailma on kiireinen ja ressaava mesta. Kun alkaa napsumaan, käännä tästä kissakamera päälle ja katso kun amurinleopardi chillaa pentujensa kanssa. Ultimate chillaxing.

16/52: Taphead - 800 Memories Per Second
Maailmassa on ihan kauheasti paskaa ja kallista musiikkia, ja sitten vähän hyvää ja edullista. Taphead paukuttaa sitä jälkimmäistä, reilun kaupan hintaan. Kuuntele raidoista mallia, ja päätä paljonko haluat levystä pulittaa. Nyt on tilaisuus kuunnella hyvia saundeja, ja tukea musiikin uutta levitysmallia, jossa eivät levy-yhtiöt porsastele.

15/52: Sargaaja
Tuntuuko joskus että olet hieman häviäjä? Eivätkö lääkärin puheet aspergerista, autismista, tai lyijymaalin syömisen lopettamisesta menneet oikein perille? Ei hätää, sinulla on ystäviä jotka jakavat maailmankuvasi. Sen sijaan että kohtelisit naisia ihmisinä, voit nyt koittaa pelkistää heidät matemaattisiin kuvioihin, jotka eivät toki toimi, mutta antavat sinulle illuusion siitä, että tiedät miten näitä epäilemättä toiselta planeetalta kotoisin olevia androideja käsitellään. Protip: köysi on nopeampi.

14/52: Rainymood
Aurinkoisen ja lämpimän kevään kunniaksi, sadesäätä omalle koneelle. Tämän voi pistää taustalle samalla kun maalaa huoneen mustaksi ja kuuntelee Twilightin musiikkeja.

13/52: Alien vs. Pooh
Kaikkihan me pidämme Nalle Puhista, sekä H.R. Gigerin psykoseksuaalisista avaruushirviöistä? Nyt nämä kaksi makua - hinaja sekä öljyinen sperma - tulevat samassa maukkaassa paketissa, kaikkien pienten lukuiloksi.

12/52: Kinos10
Seitsemäs, ja jostain syystä väärin numeroitu Kinos10-festivaali esittää lyhytelokuvia skaalan kaikista päistä, myös happopäästä. Viimeinkin löytyi syy olla Lahdessa.

11/52: Kesäajan palautus
Jotain pahaa lähestyy.

10/52: Elämäni Supon Varjossa 2
Okei, tämä on silleen "vahvaa materiaalia". Opi kuinka Supo ahdistaa rehellistä valkoista miestä Suomessa. Kuule totuus salaliitosta, joka saattaa ulottua laajemmalle kuin kukaan uskoisi.

9/52: Veljesapu - Perinneyhdistys
Hei sinä entinen SS-mies. Onko juutalaiskulta loppumassa? Ei hätää, Veljesapu piffaa. Muistele vanhan maailman viiksimuotia samanmielisten ihmisten kanssa.

8/52: Vastentahtoinen selibaatti
Kuvittele maailma jossa kaikki pyörii, ja itseasissa myös järjestäytyy sen pohjalta, kuinka paljon mohikaanin monttuun on viimeaikoina päässyt piisamimetsälle. Luettuasi tämän et enää koskaan voi lakata hymyilemästä.

7/52: Tappis Valvoo
Pysyttiin samoissa maisemissa, ja nyt ei löydetä pois. Alkais tehdä mieli löytää pois, koska ei nyt vittu oikeesti!

6/52: Sikainfluenssa
Pysytään Illuminatimaisemissa, tällä kertaa suurimman joukkomurhasuunnitelman parissa sitten veden fluorauksen. Kohta meissä kaikissa asuu pieni sika.

5/52: Pihon ajatuksia
Joukolla on sanottavaa. Nyt sinäkin pääset olemaan Piholla, ja oppimaan asioita maailmasta, jotka eivät muuten olisi takuulla tulleet mieleen. Lisää heroiinia Pierre!

4/52: Uskovaisen ääntelyä
Naputtele täältä hiirelläsi viikon luontoääni jokaiselle Herran Seebaotin viikolle. Plöröt housuun!

3/52: Sana haltuun
Tuntuuko sinusta, että nyt pitäisi vokalisoida jotain mikä silmien edessä istuu, mutta sanaa ei vain löydy? Tästä listasta piisaa.

2/52: Zombie Room
Diggaatko tsonpeista? Timo ja Essi diggaavat myös. Lue sanoja ruudulta jotka sivuavat aihetta, sekä monia muita.

1/52: Paras Rammstein-remix koskaan
Tästä ei väitellä.


Linkit 2009

Linkit 2008

Linkit 2007

Linkit 2006

Linkit 2005

Linkit 2004

Linkit 2002/2003


Back
Logo Movies History FAQ Stuff Links Doktor K. Happomeri Lue Vieraskirjaa Saameksi På Engelska Kirjoita Vieraskirjaan