ACID APPROVED VIIKON LINKKI

Tällä viikottaisella palstalla tarjoillaan kaikkien Ruskon suolikuoppasukeltajien riemuksi viikottainen "featured" linkki, jonka luonteeseen, makuun ja tuntuun pureudutaan syvällisesti ja analyyttisesti, hanskat kädessä tai ilman.52/52: Partasen perjantait
Tämä on kokoelma lyhyitä flässi-animaatioita, joita ei varmaankaan kannata kattella töissä. Lyhyitä retardo-revittelyitä, jotka ovat ainakin meidän tapauksessamme tuhlanneet kovasti aikaa ja saaneet pallean nykimään. Tykätään!

51/52: Hesarin joulu 2000
Wanaha, mutta silti repii hymyä naamalle kun on maamme suurin kokoomuksen puoluelehti tehnyt näinkin iloisen joulufläsärin. Siitä vaan klikkailemaan ja hekottelemaan kun on meininki samaa ruudun molemmilla puolilla.

50/52: Siikajoen Poliisi Esittää
Tämä oli klassifioitu Tubessa sanalla 'hauska'. Kuvauksen mukaan kyseessä on erittäin hyvä traileri. Jos tästä tulee kokonainen elokuva niin vedän itteni kiikkuun. Näin selvennyksenä: kyseisessä nauhoitteessa nähdään Siikajoen tai mahdollisesti Orimattilan Rainer Björklund-yläasteen ammattikoulupainotteisen linjan villikkoja, vihaisen teinipopin säestämänä. Suosikkini tässä nauhoitteessa on DivX-logo, sekä lopussa näkyvä auton rekisterinumero. Tietääpä minkä pirssin käydä pieremässä nurin, kun käy seuraavan kerran köyhien asuinalueella.

49/52: Jari Muhammedinkuva Porttila
Joillekin maksetaan rahaa siitä että he puhuvat urheilusta kun se tapahtuu. Parempi olisi jos he puhuisivat siitä ennen kuin se tapahtuu, jossain yksin, vaikka laatikossa. Tämä on melkein yhtä sujuvaa menoa kuin meidän Chuck Norris haastattelumme.

48/52: Kikka Retardo Steppaava Ankka
Mitä tähän nyt voi lisätä. Tuollaisenkin on annettu elää. Antakaa tekin lahja kuolemalle, jo tänään.

47/52: Sarin ja Kaarlon Suupaska
Joo, menipä sitten grafkakortti paskaksi, joten seuraavan kuukauden linkit ovat vammaisuuden paraatia YouTubesta. Aloitamme alemmilla elämänmuodoilla, jotka tässä elähdyttävät meitä keskustelemalla asioista, jotka ovat tyystin heidän ymmärryksensä ulkopuolella. Vitun heterot.

46/52: The Poop
Pannahinen, nyt kun kerta aloitettiin englantia opiskelemaan, niin otetaan tällainen pieni tehokurssi. Pieni inhimillinen tarina elävästä elämästä. Te voitte tykönänne aprikoida mitä kyseisissä tilanteissa olisitte itse tehneet, ja olisiko se kakka donitsissa pitänyt maistaa.

45/52: Free Movies & Documentaries
Eiku ihan oikeasti. Tällä anglinkielisellä sivustolla esitellään leffoja ja dokumentteja, jotka ovat syystä tai toisesta ylenpalttisen rahankiskonnan tavoittamattomissa, elikkä ovat siis peedeetä. Viihdettä piisaa täällä toiseksikin toviksi, ja ilmainen viihde ei ole koskaan pahasta.

44/52: Rape Plan
Insinööritoimisto Rape-Plan Ky toteuttaa kaikki rape-tarpeenne. Tarvitsitte sitten suunnitelmia rapelle metsikköön tai ihan sitten urbaaniin ympäristöön, Rape-Plan laatii ne teille. Sinunkin rapesi voi onnistua seuraavalla kerralla paljon paremmin, kun saat asiantuntevaa apua, alan konkareilta. Suunnitelmat tänään, ehkä rape jo huomenna.

43/52: Jumala Voi - Tositarinat
No voi jumala, on kyllä yksi niitä ajatuksia joita tulee mieleen näitä lueskellessa. Tutustaamme siis herramme Belialin nimeen todellisiin tarinoihin todellisista aistiharhoista ja väärinkäsityksistä, jotka on tulkittu Ylkän toimiksi. On se ihminen jännä menijä vaan.

42/52: Last Words
Henkilökunta on aika nuhassa tällä viikolla, joten saatte lukea kuuluisia ja vähemmän tunnettuja viimeisiä sanoja iltojenne ratoksi.

41/52: Radiopuhelimet
Joo, vähän meinstriimin puolella ollaan taas tavallansa, kun tämä yhtye on kuulemma joskus myynyt levynkin, mutta perkele, Radiopuhelimet on pnukkia Oulusta, ja ansaitsee maininnan. Itse näin orkesterin ensimmäistä kertaa ihan vasta, ja olin vakuuttunut siitä kuinka vokalisti ulisi ja vääntelehti lavalla kuin kasseille potkaistu hylje. Selvästi livenä koettava orkka, joten painu kokemaan siitä.

40/52: Salaisuuksia
Tunnustusten luola alkaa jo olla hieman passe nykyään, mutta onneksi on muitakin sivustoja jonne voi mennä tuulettamaan muistojensa häpeällisimpiä läpiä. Konsepti on tuttu, mutta sisältää ainakin vielä tässä vaiheessa totuttua vähemmän 'söin siskoni pystykorvan ja olin sitten seksiä ruumiin kanssa' materiaalia. Tämä linkki varmaankin muuttaa tilannetta.

39/52: Henkientalo.com
Tällä viikolla paskotaan taas allemme, kun intternetistä löytyy vallan aaveita ja kummituksia. Täältä löytyy juttua ja jopa valokuvaa haudantakaisista, joita kannattaa etenkin tarkastella juuri ennen nukkumaanmenoa. Antaa pikantin lisän unettomuuteen nääs. Näppärä vinkki: leikkaamalla reiät muovikassin alakulmiin saat kätevät kertakäyttöhousut, jotka eivät päästä epäpuhtauksia likaamaan tuolinne pehmusteita.

38/52: Zombo.com
Zombo.comissa voit tehdä mitä vain, ainoa raja olet sinä itse.

37/52: Mauri Sakko
Nyt toistamme osittain pari viikkoa sitten nähtyä materiaalia, mutta ihan tarkoituksella. Jos jollakin on pokkaa pistää artistisaitti pystyyn tällä tuotannolla, katsomme me sen sijoitukseksi sananvapauteen. Go Mauri go, Palsan sukua!

36/52: The Silent the Complete
Vaikka tässä pelataankin enklannin kielellä, kyseessä on ihan suomalaisen elävän sivusto, jossa on kovasti kovasti hienoja kuvia moderneista raunioista ympäri Suomea. Mukana on muunmuassa Turun oiva viljasiilo, jossa kuulemma saatananpalvontaakin on harrastettu. Meno on siis kuin Rikospostista, mutta paljon siistimmän näköistä.

35/52: LUTKA/JEESUS
Jatkamme kantaaottavien sarjakuvien parissa. Tämä tuplaprojekti kutittaa kuin kellariabortti, ja tulee märkiin uniin vielä ensi viikollakin. Enempää tästä ei oikeastaan edes pysty sanomaan, se vaan puhuu niin omasta puolestaan. Suositellaan uskovaisille.

34/52: Kullipuku.com
Sir Akin suuri kullipuku-spektaakkeli ei kuole koskaan. Rockhuora on eräänlainen sarjakuva, jossa Sir Akin ohella seikkailevat monet muut suomalaisen rytmimusiikin edustajat tavallista rehellisemmissä merkeissä. Me pidämme Rockhuorasta, koska Rockhuoran mielestä gootit ovat kovasti perseestä. Tarviiko sitä muuta enää sanoa?

33/52: Tietoyhteiskuntapuolue
Poliittista asiaa. Tuttujen ja turvallisten SosDemien ja SuoKustan sekaan ilmaantuu sillointällöin kaikenlaista hassua. Semmoista hassua on mm. Tietoyhteiskuntapuolue, jonka nimi on kuin sfäärien musiikkia. Nämä kitkerät nörtit tahtovat pitää kyperavaruuden vapaana, kuin Billy Idol, ja se on hyvä asia se. Muuten emme ota asiaan kantaa koska helvetti, eihän nuin paljoa tekstiä lue erkkikään tähän aikaan illasta. Jos poliittista pontta löytyy, niin tutustumaan vaan.

32/52: Nudistineekerit
Nyt me ne löydettiin! Helevetti, täällä Acidissa ollaan etitty näitä julleja kissojen, koirien ja tamperelaisten kanssa jo aika tovi, mutta nyt salapoliisintyömme ja satunnainen YouTuben seuraaminen on tuottanut tulosta. Nämä taidepätkät tehtiin alunperin vuonna 1993-1994 Ylen Moottori-ilta Pasilassa-ohjelmaa varten, ja sittemmin ne ovatkin enimmäkseen kadonneet historian hämärään, ja tiimi on maailman tuulissa. Sanottakoon, että sketsien loistava laatu uumoili hyvää tiimin jäsenille, joista esimerkiksi yksi vaikuttaa Aki Kaurismäen leirissä, toinen ohjailee musiikkivideoita, ja kolmas on kansanedustaja. Siitä vaan arvuuttamaan kellä on tuttu naama! Acid Cinema suosittelee, rekommenderar, varauksetta näitä tuotteita.

31/52: Kompressor
Kompressaaaaaahhh on saksalainen elävä joka joutui pakkotöihin AmeriKKKaan, ja päätti murskata tämän suuren saatanan aidolla eurooppalaisella industriaalimusiikilla. Jo vuodesta 1997 Kompressor on murskannut maalla, merellä ja seven-elevenissä. Kannattaa tarkastaa myös jässin videot koska ne ovat lähes yhtä hyviä kuin Acidin videot vuodelta 1997.

30/52: Kuvake
Joo, edelleen lomalla. Täältä voi ollessaan ettiä teini-nippleslippejä, jos irssikalleria ei enää tyydytä. Glada onanieren!

29/52: Vakkasuomalaisia ja raumalaisia purjelaivoja sekä laivanvarustajia
Hei, setä on lomalla. Oikeesti. Ei näitä aina jaksa kaivamalla kaivaa.

28/52: Akseli Klonk
Klonk on nukketeatteri. Ei, älkää juosko karkuun, tämä ei ole sitä paskaa nukketeatteria mitä nimen alle kätkeytyy 95% ajasta. Tämä on toimivaa teatteria, välineteatteria jossa sattuu ja tapahtuu kuin Harlinin leffassa, paitsi siis ei paskasti. Vaikka pitäisikin teatteria yleensä kuolleena taidemuotona, saa Klonkista irti hupia kuin Bonkin espressokeittimestä.

27/52: Ei Saatana
Tämmösille sivuille on harmistuneet sedät laittaneet uutisia, jotka ovat erityisesti heitä nyppineet. Ymmärrämme motivaatiot vahvasti, joten osoitetaanpa teille tietä heidän lavean journosaittinsa suuntaan.

26/52: Kaukovainio Ghetto Boys
Skaalan laidasta toiseen. KGB on kruu joka räpäyttää eli skimbaa päivänkohtaisista aiheista Oulun huono-osaisemmilla alueilla, joissa autonpolttaminen ja yllätysseksi ovat lähes ainoita varhaisnuorisolle vapaina olevia harrastemahdollisuuksia. Kagetsuuuuu, servesaa, kon peesaa, vonveetii!!!

25/52: Adressi hedelmöityshoitojen rajaamista vastaan
Joo, tällä viikolla ollaan vakavina vaikka jussi onkin jo oven takana. Eli, jotkut tuppimulkut eduskunnassa tykkäävät että kahden naisen ei tartte lasta hankkia. Olisihan se kamalata jos tähän yhteiskuntaan syntyisi haluttu lapsi hyvään kotiin. Siinä murenisi perheinstituutio, ja jäisi varjoon Hyvistä Normaaleista Parisuhteista (tm) syntyneet penskat, jotka on puolihuolimattomasti rynkytetty alkuun Andorra-Norsunluurannikko matsin väliajalla Annuca 15v:n kanssa. Menkää laittamaan nimi lomakkeeseen, ei ole iso vaiva.

24/52: Runoilija Tuomo Heikkinen
Ei pidä luulla että sanataiteeseen tarvitsisi nykyään pakosta tiukan bassokompin taustalle tai kultakäätyjä kaulaan. T. Heikkinen osoittaa runoilullaan että nykyäänkin voi vielä olla todella old skool, ja silti progressiivinen. Menkää kattoon, siellä on lausuntoa jopa multimeediana!

23/52: Satunainen
Avataanpa kesä taas yhdellä avoihoitotapauksella. Pastellivärejä, tyttöenergiaa, ja tärkeimpänä on jylkä ylkä herra kierrosmestari Jeesus itte. Nyt täältä kuumat vinkit siihen mitä kaikkea nautinnollista ja hyvää ei tulevana kesänä saa tehdä. Ja homopelleille on myös Yehowan sanaa tarjolla, että menkää nahkafagotin puhaltajat sinne vaan.

22/52: Näpit irti Euroviisuista!
Niin se on, että tässä on vetoomus Suomen Euroviisujen pelastamiseksi. Ei siis niiden piisien, vaan niiden festiviteettien mitä vuonna 2007 olisi tarkoitus järjestää. Asiahan on niin että ne "muodollisesti pätevät" joille nämä hommat yleensä sälytetään, saisivat pysyä siellä Koulu TV:n parissa. Eli, nimiä listaan, ja toisaikaset pois värkkäämästä tämmösiä. Ai niin ja muuten, onnittelut Lordille.

21/52: Veätech
Näin Euroviisujen jälkeen tarvitsee kurlata musikaalinen paletti puhtaaksi kovemmilla aineilla, ja niitä Veätechistä löytyy vaikka muille jakaa. Kuunnelkaa biisivalikoima lävitte, ja jos lopussa ei ole semmoinen olo että naapurin mastiffi olisi rynkyttänyt korvaan, niin teillä on kajarit poissa päältä.

20/52: Ismo Alanko
Mitä tästä nyt pitäisi sanoa? Ismolla on hianot sivut, joilta nykyään löytyy jo sanoituksiakin. Enää ei tarvi arvailla mitä setä kirkuu shamanistisen vapinan vallassa, kun voi tarkistaa asian täältä. Ippo on muuten kovin setä joka Suomessa on koskaan lavalle astunut, joten tekin pipoiivarit siellä kotikatsomoissa, menkää kattoon oikeaa taiteilijaa joskus.

19/52: Poop report
Nyt harjoitetaan taas vaihteeksi englannintaitoja, hyvän asian merkeissä, nimittäin kakan. Tälle saitille ovat erinäiset kopronautit koonneet eloonjäämiskokemuksiaan, joille tulee naureskeltua ääneen, ainakin öisin. Jos luulet että sinulla oli paha kokemus posliinin kanssa, niin tsekkaa täältä ja tiedä paremmin.

18/52: Makasiinit
Tämä on erääntynyt linkki. Pakkoko oli anakristin polttaa? Olisihan ne purettu, mutta jos isi ei osta Mersua lakkiaislahjaksi niin ei siitä tarvi ihan näin äkämystyä. Vitun pällit.

17/52: Aktikone
Musiikki, tuo sielujen palsami joka inahmoa ilahduttaa, ja nostaa ylös. Mozart, Beethoven, Kumpulainen, Aktikone. Vahvan eroottiset sanoitukset yhdistyvät parhaaseen yläasteen bändikisojen heviveivaukseen, saaden aikaan ihmetystä, kauhistusta sekä pahanhajuista pierua. TJEU: Muumio.

16/52: Oulu11
Vuosi 2011 lähestyy ja Oulu priorisoi toimiaan pitkällä aikavälillä. Tärkeimmäksi tavoitteeksi on päätynyt tulla julistetuksi eurooppalaiseksi kulttuuripääkaupungiksi, koska Oulu "tarjoaa parhaan mahdollisen alustan sille, mitä Euroopassa tehdään ja ajatellaan vuonna 2011". Mjoo-o, tasasta maastoa Oulussa on aika tavalla, joten alustaa selvästi löytyy. Kansainvälinen terrorismi, järjestäytynyt rikollisuus, nälänhätä ja pandemia, näistä kaikista voi tuntea vivahteita jo tämänkin päivän Tuirassa, tai mahdollisesti Rajakylässä. Ai niin, jos tässä prokkiksessa jotain hyvää on, niin se on että Hesan Lasipalatsissa on asialle omistettu mediakoppero, jossa kaiten makaa jossain Protocop DVD. Käykää kysymässä jos sais vaikka lainaan.

15/52: AC Livejournal
Koska weppisetä oli elostelemassa Oulussa, saatta tyytyä taasen Livejournoon tällä viikolla.

14/52: aava & bang
Taaskos tässä ollaan kaupallisuuteen hurahdettu? No ei oikeastaan, vaikka kyseessä myönnettäköön ovat mainostoimiston sivut. Olennaisena sisältönä ovat silti pakinat joita sivuille raapustellaan kuukausittain, koska ne ovat vallan hilpeää lukemistoa. Siinä on sitä niinkutsuttua fiilistä.

13/52: Herkkusieni
Sienistä on kysymys, mutta myös musiikista, luullaksemme. Suhteellisen huolestuttavaa musisointia, itseasiassa, voisikohan tässä olla narkoottisilla aineilla jotain osaa. Käykää miettimässä ihan itteksenne.

12/52: Finnish Recipe Cards from the 70's
Kaikkihan tietävät että Suomen ruokakulttuuri juontaa juurensa muinaiseen Kreikkaan, tai mahdollisesti loistokauden Egyptiin. Suuntauksemme kukki erityisesti 70-luvulla, jota nämä reseptikortit juhlistavat. Täytyi olla tosi täyttävää ruokaa, koska näistä menee nälkä pelkästään katselemalla.

11/52: Tuukkavirtaperko
Tämä monimutkaisella nimellä varustettu herrasmies on harrastanut aikanaan muunmuassa sarjakuvapiirtämistä. Voitaisiin sanoa, että on havaittavissa tiettyjä, vienoja yhtäläisyyksia Tohtori K:n ajamaan estetiikan suuntaukseen, ainakin mitä juttujen aiheisiin tulee. Saitilla on myös muuta materiaalia, mutta me tykätään kattella kuvia.

10/52: Roskaelokuvafestivaalit
Se on taas se aika vuodesta kun Tampereella esitetään laatuelokuvaa. Tarjolla on jos jonkinlaista vipeltäjää, sekä tietysti Acid Cinemaa. Että sinne vaan, ei voi olla kallista tai kaukana, kun kulttuurista on kyse.

9/52: TeemuP
Teemu on niitä ihmemiehiä jotka voi mennä toisten juhliin soittelemaan omia levyjään, ja saa siitä vielä palkkaakin pakana. Uubikissakin on levy pyörinyt. Tarkista täältä mistä Teemun voi bongata, ja kuuntele tyrkyllä olevia mixauksia. Hyvä meisinki!

8/52: The Sampo
Tällä viikolla palaamme kuuluisien Marjomaiden sarjaamme luomalla uuden katseen mediapersoona Sampoon, Nelosen kanavapoikaan ja viihdetaiteen monitoimimieheen. Tällä kertaa ala on musiikki, ja näiden sivujen kautta sinäkin pääset osalliseksi harvinaisesta demomateriaalista. IhQua!

7/52: Roolipelaaja
Jep, nyt ollaan irvokkaan kaupallisia taas vaihteeksi. Roolipelaaja on ihan oikea lehti aiheesta innostuneelle, eikä ihan paska lehti olekaan. Verkkosaitti on myös kovasti jees, siellä jaaritellaan jännistä asioista, ja foorumikin löytyy. Lähtekkee kattoon, tilatkaa lehti, lukekaa vessassa.

6/52: Kuminen Perse
Joo, tälle viikolle ei tullut paikannettua mitään kovin loistavaa linkkiä, joten tässä teille kuminen perse, Japanista. Kawaiiii!!!

5/52: Il Vaselino
Joskus on pikkaisen vaikeaa löytää sanoja näitä viikon linkkejä varten. Etenkin tällä viikolla tämä on tullut vahvasti vastaan. Musiikista on kysymys...mutta parempi että menette ja katsotte ihan itse.

4/52: Uncyclopedia
Nyt laitettiin taas tämmönen enklanninkielinen linkki tänne, mutta syystä. Nykyään immeiset tykkää katsoa tietonsa Wikipediasta, mutta se voi olla monesti harhaanjohtava lähde, sitähän ei mikään varsinainen auktoriteetti hallinnoi. Uncyclopedia on täysin tiedosta vapaa nettitietokirja, jonka voi luottaa olevan väärässä. Toisaalta, Oulua koskeva merkintä pitää yllättävän monelta kohtaa paikkansa.

3/52: Käännöskukkasia
Monet meistä jaksavat riehaantua siitä totaalisen paskasta tasosta jolla televisiokäännökset nykyään ovat, mutta jotkut jaksavat vielä listata näistä parhaat palat verkkoonkin. Jos olet silpaissut itseäsi kaulaan ja verenpaine tuntuu alhaiselta, kipaiseppa tänne ja lukaise muutama sivu. Jo jaksaa.

2/52: Philip K. Dick
Tässäpä on mies joka pitää Dickistä, Philipistä siis. Mojovaisilta sivuilta löytyy enemmän resurssia edesmenneestä tieteiskirjailijasta kuin edes jaksaa yhdeltä istumalta kuvitella, ja vieläpä selkeällä suomenkielellä. Tästä liene enää infosivusto parane, joten sekaan vaan.

1/52: Testaa ootko ihQ!
Me täällä Acidissa mietitään monesti ollaanko me ihQuja, ja nyt on onneksi resurssi mistä tämän voi tarkistaa. Muistakaa että voi sitä olla liiankin ihQ, jotta olkaa varovaisia siellä ulkona.


Linkit 2005

Linkit 2004

Linkit 2002/2003


Back
Logo Movies History FAQ Stuff Links Doktor K. Happomeri Lue Vieraskirjaa Saameksi På Engelska Kirjoita Vieraskirjaan