ACID APPROVED VIIKON LINKKI

Tällä viikottaisella palstalla tarjoillaan kaikkien Ruskon suolikuoppasukeltajien riemuksi viikottainen "featured" linkki, jonka luonteeseen, makuun ja tuntuun pureudutaan syvällisesti ja analyyttisesti, hanskat kädessä tai ilman.52/52: Saatanan juonet paljastettu!
Näin joulun ja koittavan uuden intialaisen vuosituhannen kunniaksi julkaisemme nyt Saatana salajuonet. Tätä ei edes Apu ehtinyt julkaista ensin! Paavi on Antikristus, Saatana pukeutuu valkoiseen, pyramidi vetää naruista, ja stealth-hävittäjän luoma imu vetää ihmiset taivaalle! Hgblblblblblblblblblblbl!

51/52: Paskakaupunni Ry
Oulussakin on sitä kulttuuritoimintaa, tai semmoista ainakin kovasti toivottaisiin ja sen vuoksi onkin perustettu yhdistyksiä jotka toiminnallaan koittavat sitä aiheuttaa. Elokuvia näyttelevät ja halpaa punkkua varmasti kuluu. Jos olet kylttyyri, mene mukaan.

50/52: AC Willi Sika
Ihan sattumalta erittäin hyvän etuliitteen omaava ruoka- ja oleskeluravintotila Oulussa, jossa muuten on yhet ensi-illat 27.12. Suattaapi olla että kannattaa käydä vähän kattomassa meininkejä, on maar niin tiuhaa vaan tämä. Urheiluakin siellä toiste katsellaan ja bändit soittaapi. Kelepaa!

49/52: AC-Facebook
Facebook elikkäs Naamattu on aikamme irssikalleria, siis aikuisille jotka puhuvat siitä kuiskutellen. 75% vähemmän säälittäviä gootteja, ja ainakin 3% enemmän Acidia. Paras syy liittyä Facebookkiin on että pääset tämän sangen valikoivan ryhmän jäseneksi, johon pääsee kuule ihan kuka vaan!

48/52: Minä Paranin
Me emme, mutta meillä ei olekaan sitä vankkumatonta uskoa joka vaaditaan siihen että kihti, rutto ja herpes katoavat raihnaasta raadosta kuin pakana piispan tieltä. Lue silti näitä inspiraatiotarinoita ja pistä nimet muistiin. Ristiintarkastaminen kuolinilmoitusten kanssa voi olla antoisaa.

47/52: Kuksi
Kris Kuksi on taiteilija, jonka teokset ovat parhaimmillaan kovasti himmeitä todella monimutkaisilla tavoilla. Kurkista mitä Kuksin päässä kulkee, ja hän tulee uniisi.

46/52: Tintin - Breaking Free
Joskus tulee hetki töyhtötukkaisen, karvaisen miehen kanssa maailmalla seikkailevan nuoren miehen elämässä, jolloin pitää unohtaa faaraoiden rizlat ja keskittyä arkitodellisuuteen. Niin tekee Tintti tässä anarkistisessa sarjakuvassa, ottaen mädältä vallalta ohjat takaisin kansan käsiin. Tuote nautittavana sekä englanniksi että ranskaksi. Barrikaadit!

45/52: Karhuja, ninjoja ja suihinottoja
Just sitä miltä kuulostaakin, tosin sarjakuvamuodossa. Silti, tämä on rautainen yhdistelmä jolla onnistuu elämässä aina. Lukekaa vaikka.

44/52: Hämeenlinnan Poliisi
Nii-in, tällä kertaa ohjataan respektiä Hämylän sinisille, tai ainakin niille jotka siellä raportteja askartelevat kasaan. Tämän linkin jujunahan ovat ruudun alaosaan sijoittuvat tiedotteet, joiden kynäilijä on lukenut muutakin kuin kaupungin järjestyssääntöjä. Tässä jäävät Huovisen pakinat ajoittain häviölle.

43/52: KM-Nussimiskilpailu
Tässäpä erinomainen idea siitä kuinka saadaan valkoinen rotu kasvuun. Erityisen ilahduttavaa ovat myös ne kattavat ja tarkat henkilökuvat mitä mahdollisista osallistujista linkkien takaa löytyy. Tunnista sinäkin Suomen eniten vinoon siitetyt miehet, joista takuulla on valunut se paras osa sinne perinneryijyn kuteisiin.

42/52: Siivuja Oulun Ufokerhon fotoalbumista vuodelta 1971
Peruuttamattomia todisteita maan ulkopuolisesta älykkyydestä! Totuus on näissä kuvissa, ei voi enää epäillä näiden jälkeen.

41/52: Murhainfo
Verkosta löytyy foorumeita poneista, kukkasista, ja murhista. Murhainfo keskittyy yllättäen näistä viimeiseen, ja tämänhetkisenä helmenä mainittakoon yli 220-sivuinen viestiketju Euroopan kultatytön Maddyn kylmenemisestä. Nämä miehet "tykkäävät" murhista keskustelemisesta.

40/52: Paranormaali Blogi
Nyt kun syksyn illat pimenevät, on hyvä löysyttää ryppynarua kauhistuttavilla materiaaleilla. Niitä löytyykin antoisasta parapähkinäblogista. Ufoja kuussa, kummituksia, mörköjä, hymyilevä Sauli Niinistö; näillä paska lähtee!

39/52: Djur and Mir
Det här veckan ska vi titta på en svensk musik-komppaniet, som distributar vitun rooliga musik som 50 Hertz och Häxor och Porr. Finnjävlar kan digga på den här svenska blib-blop musik också. Hurra!

38/52: Kuuntele
Tässä on seittemän hemmoa jotka on kuulemma vallan unttergrynd, ja rapsauttelevat sitten sieltä mitä mieleen eksyy. Videoitakin on tehtyä, eikä loppua ole näkyvissä.

37/52: Kissankusi Records
Kusisimmat saundit tarjoaa, KK Records, artistoina mm. Valse Triste ja Hahmotushäiriö! Jos tämä ei ole pnuk, ei oo mikkään!

36/52: Sanasepot
Nämä Sepot diggailevat sanaristikkoja, siis ihan kympillä. Olemme tällä sivulla esitelleet aiemmin seuroja jotka erikoistuvat bongaamaan mm. sähkötolppia, joten sanaristikkoseura ei ole enää edes mitenkään pimeää. Hyviä bileitä varmasti järjestävät.

35/52: Anuspandat
Unohtakaa Ampparit, Anuspandat antaa teille ihan sitä itseään, eli ne tärkeimmät uutiset. Kilpikonnantuuletusta ja toisten viinojen juomista, unohtamatta tietenkään Sillanpääfanien moninaista tunnemaailmaa. Ole vixu, lue uutisia!

34/52: Mariowiki
Ulkomaalaisilla teillä ollaan tällä kertaa, mutta nyt ei ole kysymys sisällöstä, vaan kokonaisuudesta. On nimittäin niin, jotta tässä meillä on 6984 sivua, piinallisen yksityiskohtaista sivua, Super Mario videopelihahmosta, ja kaikesta mikä häneen liittyy. Internetissä on liikaa tilaa.

33/52: Tutto Rotta
Tämä on pienoisnovelli jonka pienuus on illuusio. Lue kokonaan, voita palkinto. (Ei meiltä.)

32/52: Tuomas Korpi
Tuomaskin tekee kuvia. Me pidämme myöskin Tuomaksen kuvista. Kelpaa kattella.

31/52: Doen Demuynck
Koen on kuvataiteilija, Koenilla on himmeät kuvat. Me pidämme.

30/52: Hanko
Kyllä, Hanko. Se on semmonen kaupunki, suhteellisen eteläisessä kärjessä Suomea. Siellä on ihan kiva käydä, mutta veikkaisin että kesä ja hyvät kelit auttavat nauttimaan oleskelusta. Setä tykkäsi, siksi setä laittoi linkin.

29/52: Pekan Pahkanäyttely
Suomessa ei ole kenties Louvrea eikä edes Talvipalatsia, mutta ainakin meillä on Pekan Pahkanäyttely, jossa voimme tarkastella luonnon epäesteettisyyttä timantinkirkkaissa värikuvissa. Revi siitä sitten.

28/52: Irstaat Sutturat
Tatu ja Nanne ovat virttyneitä perverssejä, hirveitä ihmisiä jotka kirjoittavat hirveitä asioita. He ovat siis juuri meidän ominta kohdeyleisöämme, ja suosittelemme heidän syvimpiin tunteisiinsa tutustumista. Varoituksen sanana silti: nämä sivut sisältävät vahvasti eroottista, rohkeaa materiaalia. Sukella goatseen, sukella sutturoiden seuraan.

27/52: Malinen
Malinen, kuten Katvealue, on verkkosarjakuva, muita yhtäläisyyksiä ei sitten juuri olekaan. Tässä sarjakuvassa jäniksen muotoon viännetty ns. toukohousu tulee opiskelemaan ns. stadiin. Malinen on semmonen harmiton ja hyväntuulinen sarjakuva, ja kyllä niitäkin haluaa välillä lukea. Mahoton!

26/52: Varusteleka
Nyt heittäydytään taas kapitalismin villiin virtaan. Leka tarjoaa militaristista pukinetta sekä välinettä kaikista maailman kolkista. Jos olet aloittamassa omaa armeijakuntaa, tai vain pukeutumassa yksinäisten sotarikollisten iltamiin, täältä piisaa. Setä osti täältä jännän naamarin, jonka avulla voi aloittaa oman uran supersankarina tai sarjamurhaajana.

25/52: Intro
Musiikin kuuntelu on kivaa, mutta vielä kivempaa on elostella tietämyksellään ja kirjoitella siitä verkkoon. Tämä on silti hyvä musablogi, ja kirjoittajat todistetusti tietävät Oboen ja Duran Duranin eron. Lugumas naatikas!

24/52: Samimalin Jesusivu
Joskus tulee vastaan todella tinkimätöntä tavaraa, kuten tämä. 90-luvun alun sivusuunnittelua, paskaa clip-arttia, sekä runsaasti kieli oppia, kaikki samoissa kansissa. Suosittelen sukeltamaan syvälle Linkit-sivulle, josta pääsee vieraskirjaan, mutta myös T:mi Pianonviritys Mattilan kotisivulle. Suosi jeesuksellisia yrittäjiä!

23/52: Varo666siru.net
Tiesitkö että nukkuessasi sähköpistorasiasta tulee homokaasua, joka saa sinut uneksimaan katolilaisista mentalistipapeista? Sitten tiedät varmasti myös että kohta meidän kaikkien otsanahan alle asennetaan siru, jolla voi lainata Puokkarin sivukirjastosta Päätaloa ja Paretskoita. Lue tältä vakavastiotettavalta tieteelliseltä sivustolta lisää näistä aiheista, ja ylläty.

22/52: Shorpy
Blogeja on monenlaisia ja useimmat niistä ovat perseestä. Tässä puolestaan käsitellään valokuvia viimeiseltä vuosisadalta ja joskus hieman kauempaakin. Näissä on monissa sielua aika lailla enemmän kuin monissa Canon GHLMP2000xd:llä otetuissa, vaikka instrumentteina onkin ollut vain vanha sikarilaatikko ja syanidiliuosta. Aikamatkaile!

21/52: Hasiksen ja alkoholin erot
Useimmat meistä tietävät että hasis on saatanan omaa mustaa spermaa, jota vauvojasyövät olmit istuttavat Jeesuksen omaan kukkatarhaan kun kuu on täysi. Usko ja Urheilu-sivusto on selventänyt asiaa pidemmälle, kuvaamalla tässä kuinka viina on kivaa, mutta ekasta hasispiikistä jää koukkuun ja joutuu kuselaan jossa leikataan munat irti. Vaikka tämä on eräänlainen aksiooma Jeesusurheilijoiden sivustosta, kannattaa myös muuhun sisältöön tutustua. Vaihtoehtoiset todellisuudet on jänniä.

20/52: FinnSleaze
Näille sivuille on kasailtu kansi- sekä muuta materiaalia vuosien 1950-1970 suomalaisista käsityöjulkaisuista. Mukana on mm. kuvasarja siitä kuin Jörkkä kieppuroi piitsillä tuskin rippi-ikäisen nuubialaisen iisabelin kanssa ilman rihman kiertämää. Tämä oli tiukkaa kamaa silloin kun Suomi oli vielä tiukan kristillinen valtio.

19/52: Karvinen on Kuollut
Kaikkihan me tiedämme että ensimmäisestä albumista eteenpäin Karvinen on kauheaa tuubaa, mutta tässä on mies joka on analysoinut miten Karvinen on tuubaa, ja miten siitä saa revittyä ilon irti tästä huolimatta. Tähän samaan syssyyn voimmekin heittää realistisemman sarjakuvavaihtoehdon: Barfield.

18/52: Organisoitu Ihmiskunta
Tätä sivua pitää Petja. Petja on suomalainen instituutio, miehen malli ja muodin tietäjä. Hänen norsunluinen valtikkansa rankaisee yhteiskunnan liimatukkia ja gothiroritoja julmasti, ja siitä me häntä arvostamme. Kun minusta tulee iso, alan Petjaksi.

17/52: Veitikka
Vappuna julkaistaan monesti lehtiä. Näissä lehdissä on monesti ns. huumoria, ja niitä julkaisevat ns. ihmiset joilla on lakeissa tupsu. Tässä kyseisessä voi tästä huolimatta olla jotain hauskaa. Tsekatkaa.

16/52: Stalin vs. Hitler
Tästä ei sarjakuva luultavasti enää parane. Sota-ajan suurmiehet vetävät toisiaan daijuun tässä okkultistisessa seikkailussa. Korkkarit eivät koskaan olleet näin hienoja.

15/52: Snopes
Ennen kuin seuraavan kerran lähetätte ihmisille mailitse to-del-la mielenkiintoisia "faktoja" tästä maailmasta jossa elämme, kattokaa Snopesista juuri kuinka pielessä te taas olette.

14/52: Aprillipiloja
Koska emme jaksaneet juksata teitä tänä vuonna, tässä teille kokooma innokkaampien aikanaan heittämiä juttuja, joilla on tyhmempää jallitettu. Aprillipila ihmiselle on kuin saapastemppu kissalle.

13/52: Fundies Say the Darndest Things
Ameriikan maisemissa ollaan edelleen, mutta jos ajattelee Riku Rinteen kasvoja ja koskettaa itseään samalla kun lukee näitä, vaikutelma on suomalaiskansallisen autenttinen. FSTDT kokoaa uskonnollisten hedelmäkakkujen parhaimpia viisauksia yhden hakemiston alle. Mukana on myös salaliittoteoreetikkojen ja rasistien leikkisiä sutkauksia. On se ihmisrotu iloinen asia.

12/52: LegoRobot Comics
Annetaan latvakakkosten olla tällä viikolla, ja perehdytään sarjakuvaan. Vaikka suomalaiset linkit ovat hyveemme, LegoRobot luottaa kuvasana MS Paint-viestintään, joka ylittää kieli- ja mielirajat. Pöllö nokkaan.

11/52: Sähkötolppia
Joo niin, tolppien parissa jatketaan...ja, ei siis, sanattomaksi vetää edelleen. Ei vaan siis. Mutantteja, puisia mulukkuja, ja sähkötolppia. Internet.

10/52: Parruart
Niin siitä sanattomuudesta vielä, että tälläkin viikolla on vähän vaikea keksiä yhtään mitään, mutta no, se voidaan sanoa että muna on pelissä.

9/52: Sinivalkoiset 2007
Joskus jopa me jäämme tyystin sanattomiksi.

8/52: Kyllin Vaalisivut
Vaalit tulevat, ja lieveilmiönä tuovat ehdokkaita muassaan. Kylli on yksi näistä ikinuorista toiveikkaista, ja hänen toiviotiensä onkin konkreettinen, sillä hänellä on takaajanaan itsensä Jesu. Kristillisten listoilla, kuinkas muutenkaan, Kylli luo omanlaistaan politiikkaa, puhumattakaan ainutlaatuisesta sivusuunnittelusta. Näe, kuule, koe, Kylli.

7/52: Julkut Galleriassa
Nyt ollaan niillä paljonpuhutuilla turhuuden markkinoilla. Irc-galleria on, paitsi Suomen johtava sakkolihantuuletushalli, myös paikka mistä bongata julkkuja, Ö-tasosta aina E:hen. Lähinnä painotus on entisissä Big Brother "tähdissä" sekä blak-metal "laulajissa" tai "musikanteissa". Eli, blondista pingviinimeikkiin asti, täältä ne löytyvät, tasapäistettynä moderniin häpeäpaaluun.

6/52: Pertti Koivisto
Pertti, kuten Tohtori Sykerö, asuu taikamaailmassa, jossa pilvissä asuu kameleita, ja hän on itse tiedemies. Meidän maailmaamme tämä hattaramainen todellisuus ei niinkään välity, mutta näiden sivujen kautta voimme saavuttaa jonkinlaista näkemystä siihen kuinka asiat todella ovat. Erityisesti terveysaiheiset julkaisut tarjoavat lukijoilleen paljon.

5/52: Hailuodon Merisilta-lautan webbikamerat
Jos missään, niin tässä on Suomen parhaat ja karuimmat webbikamerat. Merisilta kyntää vettä lähes säällä kuin säällä, kantaen ihmisiä ja hailuotolaisia laineiden lävitse. Erityisesti talvella tätä kelpaa kattella, kun itse istuu sisällä ja lämpimässä. Bonuksena sivuilla on lautan aikataulut.

4/52: Einestaivas
Tässä on alkava saitti jossa tutkiskellaan meille kaikille tärkeää aihetta, einestuotteita siis. Jottei siis tulisi epätietoa pakastealtaalla, kattele täältä kuinka paskaa settiä on luvassa, ennenkuin menet ostamaan. Doktor Ötkerin pitsat on muuten hyviä.

3/52: Jupu
Tolosen Johanna on niitä sarjakuvapiirtäjiä, ja ihan hyviä piirtääkin. Elämän perinpohjainen himmeys tulee selkeästi esille näistä lyhytpläjäyksistä, ja onhan meistä jokainen ollut joskus tilanteessa, jossa meidän sukkahousujamme on kummasteltu. On se vaan kumma.

2/52: Lapsipornoa
Eiku, piti olla, kun meiltä on niin monesti tamperelaiset sitä toivoneet, mutta joudumme tyytymään hysteerittömään keskusteluun kyseisen laittoman hydrauliikkamuodon käsittelystä internetlainsäädännössä. Tämä on muuten tärkiää asiaa, koska nykypäivän Suomessa on kuulemma okei kuulustella ihmisiä kukkapurkkien oston takia, ja rajoittaa Kiinan malliin verkonselailua. Mutta antaa Matin selittää, Matti selittää paremmin.

1/52: Kati Sinenmaa
Kati on kuin Paavo, para-avaruuksien tuntija, mutta Katin erikoisuutena on olla kosmoksen asiantuntija. Kun kuu nousee, nousee Katikin bunkkeristaan H-junan raiteen varrelta ja vaeltaa kaupungille sähköjen ja intternetin ulottuville tuomaan viestejä tulevasta meille kaikille. Kati on nähnyt vaivaa, vähintä mitä me voimme tehdä on lukea nämä hengentuotokset.


Linkit 2006

Linkit 2005

Linkit 2004

Linkit 2002/2003


Back
Logo Movies History FAQ Stuff Links Doktor K. Happomeri Lue Vieraskirjaa Saameksi På Engelska Kirjoita Vieraskirjaan