2003:

52/52: J.A.G.
Jouluna me muistamme ainutlaatuisen miehen syntymää, miehen joka kenties tuli johdattamaan ihmiskunnan valoon, uuteen aikakauteen. Tämä mies on tietysti Juhan af Grann, visionääri, nero. Avaruuslaiva Tellus on aina varmemmilla poluilla kun ruorissa on mies joka on nähnyt tähtien taakse, ja saanut kosmisen konnektion. Sytytä sinäkin tänä jouluna kynttilä JAG:ille, ja laita folio tiukemmin pääsi ympärille.

51/52: Transistori
Oulussa on nykyään kauppatorin lisäksi myös Transistori (ehhehe-ehhehe-pihhhh) jolla ei tosin ole mitään tekemistä lohen tai porokinttaiden kanssa. Sen sijaan tällä porukalla on kokolailla paljon tekemistä rytmillisen musiikin kanssa, jota tuotetaan mitä ihmeellisimmillä esineillä, mitä ihmeellisimpien miekkosten toimesta. Soittajien potretit ovat kuin Fight Clubin henkilögalleriasta, ja tämän minä sanon positiivisena asiana. Jotta, jos kiinnostaa tällainen Stompahtava pohjoinen ulottuvuus, niin siitä vaan keikkakalenteria selailemaan.

50/52: Jori Hulkkonen
Tälläkin viikolla ollaan audion asialla, mutta pikkaisen erilaisella biitillä. Jori Hulkkonen on elektromies kylmästä, oululainen joka ei halunnut mennä Kemiralle töihin. Sen sijaan hän tekikin mojovata musiikkia. Koska herra ei paljoa esittelyjä kaipaa, niin annetaan tavallista paremmin tuotettujen ja tunnelmallisten sivujen hoitaa retostelu.

49/52: Rock'n Roll on Saatanasta!
Kaippa muistamme ne suurta viisautta sisältäneet C-kasetit joita kaikenmoiset Eesaut tuppasivat aikanaan jakelemaan ihmisille, ja Itä-Suomessa jakavat vielä tänäänkin? Monet näistä klassikoista on jo aika vienyt, mutta ainakin tämä helmi on nyt säästössä, upeassa MP3-muodossa! Printtaa sivuilta vaikka kannetkin talteen ja tee itsellesi autenttinen herätyskokemus. Mutta varo sillä: "kasetilla kuultavat puheaineistot ja musiikkinäytteet sisältävät runsaasti perkeleen tekoja". Vahvaa tavaraa!

48/52: Eläkeläiset
No niin, kyllähän kaikki Eläkeläiset tietävät, mutta nyt on syytä promottaa heitä ihan erikseen. Herroilta on näet ilmestynyt sellainen ihka oikea DVD-kiekko, joka sisältää muunmuassa herrain vanhoja lyhytelokuvia, ja tulee siten samalle kentälle meidän kanssamme. Sekoilun Ytimessä on muutenkin tukevaa tavarata, josta saa maistiaista täältä. Pukin konttiin ja omaksi!

47/52: Kauneimmat Rakkausrunot
Joskus hiipii suomalaisen miehenkörilään sieluun haikeus josta ei oikein saa otetta. Mikäs olisi siihen parempi lääke kuin enimmäkseen teini-ikäisten tyttöjen raapustelemat runelmat rakkauden syvimmästä olemuksesta. Ainakin itseäni nauratti niin että tuli lahkeellinen ja lämmin olo. Edistyneemmät käyttäjät voivat hakea erilaista lämpöä runoilijoiden kuvagallerioista.

46/52: 11. Syyskuuta - Suurin Huijaus
Tällä sivulla ihan suomalainen mies tutkiskelee sitä suurta salaliittoa jonka tuloksena pari sellaista isoa taloa meni nuri tuolla rapakon takana. Nyt ensimmäistä kertaa suomen kielellä kaikki ne salaliittoteoriat mitä aiheesta on kehitelty. Aika ufoa tarinaa, muttei vailla tiettyä totuuden siementä. Amerikkalainen vuosisata tulee ja tappaa.

45/52: Gospel Boarders
Jesua voi kokea monella tapaa. Nyt kun talvikausi on taas alkamassa voi Herra Seebaottia mennä kosiskelemaan vaikka Rukalle ja heittää tiukkaa half-pipeä Isä Meidän tahtiin. Tätä tekevät Gospelboarderit, jotka lumilautailevat kohti viimeisiä päiviä satojen henkien voimalla. Ja minä kun luulin että snoukkaajat vain pukeutuivat typerästi...

44/52: Poison Door
Kaiken Maissin ja Linkkimastopuiston kanssa on nykyään vaikea löytää ihan oikiata musiikkia, jossa vihainen valkoinen Camaro-kuski ei leiki mustaa miestä. Poison Door tuo valoa pimeään, tai pimeyttä valoon, järkkäämällä Oulussa "klubi-iltoja gootti-, industrial-, EBM-, syntikkapop-, darkwave- yms. musiikin ystäville". Me näemme että tämä on kovasti hyvä yhdistys jota on syytä tukea. Mazeltov!

43/52: Patmos Lähetyssäätiö
Meneehän tämä nyt kovin hengelliseksi, mutta syystäkin. Patmos ei ole paitsi lähetyslafka, vaan myös nettiradio! Täältä voit saada real audio muodossa ohjelmia joilla saat vauhtia mihin tahansa bileisiin. Kuka kestää kauiten kuunnella kun porttia maan ja taivaan välille avataan? Kuka uskaltaa nauraa kuuluttajan "veikeille kristillisille sanaleikeille"? Tämä on ainutlaatuinen kestävyyden testaus.

42/52: Taiwas
Jos sattuu tulemaan tarvetta pilata päivänsä tai muuten vaan kehrätä mieletön viha päälle, tarjoaa tämä iloinen saitti tietoa sellaisista asioista kuten kreationismi ja evoluutio. Foorumit ovat silti sitä parasta tarjontaa kuten aina, ja ne kannattaakin käydä kaivamassa esille kuin mummovainaa juhannuksena.

41/52: Pissismi
Joukossamme, nuorison keskuudessa, erää väärinymmärretty enemmistö, jonka tapa elää elämäänsä on omiaan aiheuttamaan väärinkäsityksiä koskien jäseniensä mahdollista kehitysvammaisuutta. Heidät tunnistaa pipoista ja hupputakeista, H&M-vaatteista ja mustista stringeistä valkoisten farkkujen kanssa. Pissaliisat - tulevaisuuden ammattikoululaiset joukossamme.

40/52: Pastori Kärmeen Evankeliumi
Tämän miehen tunnemme Kniga-lehdykäisen sarjakuvasivulta, jossa Pastori on viihdyttänyt pieniä surrealistisilla supersankareillansa. Täälläpä meillä onkin jouluisasti hänen tekemänsä joulukalenteri, jota kelpaa selailla myös näin vappuna. Rumaa tarinaa, mutta kovin hassua.

39/52: Laxin Kotisivut
Hei, taagii settii, hei. Lax on "turkulainen räppäri ja elämäntapa hörhö" jonka mairittelevat kotisivut tarjoavat peipejä, vitsejä sekä tietenkin piisejä, taakeja piisejä. Kuule kuinka Åååååbosta räppi kaikaa koko Suomen neitseellisille kankahille, Tsikaakoo!

38/52: Peltosen Tasteless
Juu. Vaikka herra Peltosen mauttomat pätkät ovatkin varmaan monille täällä tuttuja, niin pistetään nyt linkki esille, korruptoinnin merkeissä. Täältä löytyy kaikkea. On katkeavia jäseniä, kakkaa, eläimiä, ja bulimisia japanilaisia. Osa näistä on sitten Tosi Pahoja, joten täysi-ikäisyys on toivottavaa. Ette te tuollaisia varoituksia kuitenkaan kuuntele, joten siitä vaan sisään ja Windexiä silmään.

37/52: Uskontojen Uhrien Tuki ry
Tulipa tässä mieleen että olemme tarjoilleet aika tavalla linkkejä kaikenlaisten uskonnollisten ullakontuulettajien saiteille. Koska nämä ihmiset jo muutenkin varmaan nauttivat KELAn mielenterveyseläkettä, niin annetaan nyt hieman julkisuutta sähköaidan toisellekin puolen. UUT ry auttaa ihmisiä jehovista ynnä muista vastaavista suviseurakunnista kuin palomiehet lihavia naisia puista. Heidän sivuiltaan löydät muunmuassa joukon mielenkiintoista tietoa Suomessa toimivista kaapuveikoista. Hyvän asian immeisiä, jos minulta kysytään.

36/52: Machinae Supremacy
Koska emme ole sekaantuneet musiikkiin vähään aikaan, ohjataan nyt katseita lahden toiselle puolen, Ruotsin ruhtinaskuntaan. Tässä on tiukka pändi jonka saundi pohjaa pitkälti 8-bittisten pelien ohittamattomaan äänimaailmaan. Jos siis koskaan on noussut halu kuulla Bubble Bobblen tunnari soitettuna sähkökitaralla, niin nyt sitä saa!

35/52: Demin keskustelupalsta
Jatketaanpa sitten sulavasti viime viikon teemasta. Nyt kun ollaan vähän verrytelty Suosikin parissa, ollaankin valmiita siirtymään Demin pariin. Kaikillehan meistä tulee välillä epätietoisuutta siitä ovatko mustat stringit valkoisten housujen kanssa horahtavat vai ei, ja onx okei mennä tokalla kerralla sänkyyn. Näin minun mielestäni, Fazerin Parhaat ovat edelleen ykkösiä.

34/52: Suosikin keskustelupalsta
Tämän viikon linkki menee yksiin Tohtori K:n Katvealueen kanssa, koska molemmat käsittelevät ihmisiä jotka pistävät haluamaan hypätä parvekkeelta. Suosikki on aina ollut nuorisomme piplia eli koraani, josta on elämään ammennettu tukevat eväät. Siellä julkaistiin aikanaan ensimmäistä kertaa kysymykset aiheista 'onx normaalia kun' sekä 'toinen on isompi'. On hienoa huomata että kolmessa vuosikymmenessä mitään edistystä ei ole tapahtunut.

33/52: Rekisterikilvet
"Olemme Kaustisen seutukunnan fanaattisin rekisterin kilpiä bongaava klubi. Harrastastuksenamme on rekisterinkilpien kirjainten bongaaminen. Tavoitteenamme on bongata autojen suomalaisista rekisterilaatoista kaikki K-sarjan kolmikirjaimiset rekisterinkilpikirjain kombnaatiot väliltä KAA - KZZ." ...mitä tähän voi enää sanoa...

32/52: Rekkaturvat
Porrasturvat oli aikamme kuningaspeli, mutta nyt tullaan jo useamman pyörän voimalla ja pistetään pelistä paremmaksi, Rekkaturvilla. Pistä ukkeli rekan koppiin, tai vaikkapa katolle, väännä vauhtia, hyppyriä ja hilavitkutinta, ja pistä prosessi käyntiin. Tämä on opettavainen peli parhaimmillaan.

31/52: Makkara Info
Kuten Jack Nicholsonille, meille täällä Acid Cinemassa monesti maistuu makkara. Monesti makkara maistuu vielä seuraavana aamunakin, toista kertaa. Mutta makkaraa ei voi maistella ihan suinpäin, sen tietää jo Makkara-Penakin. Siispä kannattaa aina mennä ensin Makkara Info sivuille, jossa on muunmuassa arviot yli tuhannesta erilaisesta makkarasta. Tästä ei makkarameiningit enää pahemmin parane. Makkara - koska sitä on hauska toistella.

30/52: Alakulttuuri
Pysymme hämärillä linjoilla tälläkin viikolla, ja johdatamme lukijoitamme sameille vesille. Alakulttuuri sisältää ylläpitonsa sanojen mukaan: "vaihtoehtoisia kertomuksia maailmaa koskettavista asioista". Meidän mielestämme se on puheenvuoro huumeiden laillistamista vastaan, mutta kaikkihan on suhteellista. Silti tuntuu että kirjoittajat ovat henkoneet muutakin kuin kesäilmaa.

29/52: Klooniporo.org
Hämärän hämmentäviä aivoituksia niiden roolipelaajien päistä. Tämä saitti pääsee valikoituun seurueeseemme jo sillä armoituksella että se sisältää teinigoottioppaan, jonka avulla kuka tahansa meistä menestyvistä ja kauniista ihmisistä voi menettää kaikki mahdollisuudet onnistuneeseen elämään. Lukemista illan ratoksi.

28/52: DM-Gallery
Tehtaita, hylättyjä tehtaita, kovasti. Tällainen valokuvataide miellyttää ainakin allekirjoittaneen silmää, vaikka sivujen ulkoasu voisikin olla hiotumpi, ja kielikin on lontoota. Silti, kuvathan tässä pääasia ovat, ja niitä sitten piisaakin. Silmä lepää teollistumisen raunioissa, hylätyissä sahoissa ja tehtaissa.

27/52: Kossun Kippaajat ry
Suomessa on monenlaisia yhdistyksiä, joista monet varmaankin ovat turhempia kuin tämä perinteikäs kippailukerho, joka pitää huolen ettei tämä suomalainen suosikkijuoma vaivu historian unohduksiin. Huiviin sitä ilmeisesti saattaa painua enemmänkin, ja muisti voi mennä, mutta sittenhän voikin tulla taas näille sivuille uudestaan. Nerokasta.

26/52: Uuden Ajan Viihdeorkesteri
Accid palaa taas musikaalisille linjoille, ja tällä kertaa esittelyssä onkin sellainen pumppu josta on pirun vaikea sanoa mitään selkeää. Kyseessä ei ole ilmaisutaidossa tapahtunut yllättävä notkahdus, vaan se että UAVO:n tuotanto on vähintäänkin moni-ilmeistä. Kappaleita yhdistää silti se, että ne tuovat jotenkin aina hymyn naamalle, joka on tärkeää näinä toisen tulemisen aikoina. Liikuta sun ruumist!

25/52: Olevaisen Yöpuoli
Nyt pappaa pelottaa. Viikon Linkkimme ei ole tällä kertaa mitään sillisalaattia, vaan ihan kokonainen kirja! Kyseessä on Heikki Tikkalan teos johon on varmaankin koottu pikkaista vaille kaikki suomalaiset kummitusjutut vuosien 1764 ja 1974 välistä, siis ne Oikeat sellaiset. Nyt ei puhuta mistään lastenkirjaston opuksesta, vaan kansatieteellisestä kokoelmasta, joka saa itse kultakin sinapit lahkeeseen, ainakin jos sivuja erehtyy selaamaan liian myöhään illalla. Horroria jokaiseen suomalaiseen kotiin!

24/52: Opensepalus.org
Jo pappaa ihmetyttää kun jo vaikka mones linkki tänä vuonna omaa perässään pisteestä roikkuvan kasvaimen. Eikös se kelpaa että on Elman Valinta, vai pitäisikö sekin olla Elman Valinta.sars? No, kuitenkin, tällä viikolla avaamme sepaluksen tämän kyseenalaisen huumorisivuston tahtiin. Lue Työnarkomaanin päiväkirjaa, ihmettele omalaatuisia häröilyitä, ja muista tarkistaa galleriassa olevat piukeat misukuvat. Alkoholilla on saattanut olla osuutta asiaan.

23/52: Ratiorules.com
Uusin yhteistyökumppanimme ja mahtimusiikin mecca, Ratiorules pistää linjoille saundia, ja tarjoilee sankoille väkijoukoille myös suoria lähetyksiä. Ei sitten Lyly Rajalan ole radiomaailma kokenut tällaisia väristyksiä. Hyvää meininkiä hyville tyypeille. Rok!

22/52: Helvetti.com
Nyt pyytäisimme kaikkia matkustajia kiinnittämään huomiota lentoemoihimme, Svantteen ja Agnetaan, jotka viittilöivät teitä sensuellisti kohden varauloskäyntejä. Näiden kautta toivotamme teille hauskaa menoa Helvettiin, jonne henkisen paineen yllättämät ihmiset voivat purkaa suuria tuntojaan. Sinne vaan sekaan, helvetti.

21/52: Tieteen Harhoja Vastaan
Tällä viikolla, paremman puutteessa, tuuletamme taas kansakunnan ullakkoja luovan vainoharhan merkeissä. Kuvaukseksi riittänee seuraava suora lainaus: "Ufo-olentoja esiintyy eniten sellaisilla seuduilla, missä harrastetaan paljon spiritismiä, saatananpalvontaa ja muuta saastaista. Esim. Etelä-Amerikka, Siperia, Lappi." Varokaa siis Korvatunturille menemistä kun Sirius on kuudennessa talossa.

20/52: Paska Ankka
Kaikki meistä ovat varmaankin jossain vaiheessa pahoittaneet mielensä lukemalla Aku Ankkaa. Tämä viikoittain ilmestyvä metafora elämän perimmäisestä epäreiluudesta on ajanut joitakin ihmisiä ääritiloihin, joissa heidän on ollut pakko ottaa tämä mielipahan lähde, ja muovata siitä oma visionsa. Paska Ankan arkistot ovat vaihtaneet aikojen kuluessa paikkaa tasaisin väliajoin, joten ottakaa kauniit kuvat ja kivat sanat talteen nyt kun vielä saatte. Huom: Sisältää toivesarjan Paska Taikuri. Kyllä Disneyn setä nyt pyörii haudassaan kuin juutalainen hyrrä.

19/52: Kohina
Silloin kun pappa oli nuori ja Pokemonien sijasta vaihdeltiin kavereiden kanssa käpylehmiä aitan takana, oli kovin pelikone Commodore 64. Onhan se sitä toki vieläkin, mutta eipä nuoret jullit sitä myönnä, sakilaiset saatana, Gaystationilla vaan pelaavat. Mutta tässä tulee Maissia ja Löysää Keksiä kuunteleville vastaisku. Kohina soittaa wanhaa pelimusiikkia elämämme kultaisilta vuosilta, vuorokauden ympäri. Rob Hubbard elää!

18/52: Mega Miehen Blogi
Harvemmin otamme täällä linkiksi yksittäisen ihmisen päiväkirjaa, mutta tässä on sitä jotain. Seuraa Megan, Teston, Raudon ja ystävien miehekkäitä seikkailuja arjen viidakossa. Maailma on näiden tosimiesten leikkikenttä. Kynäniskojen ei kannata vaivautua, painukaa vaan sinne salipändyä pelaamaan.

17/52: Samin Ufosivu
Pääsiäisen kunniaksi olemme tiirailleet täällä taivaalta trulleja eli noitia. Koska näitä ei kuitenkaan ole pirummin näkynyt, siirrymme nyt Kuolatohtorin suosiman kovan tieteen puolelle, ufoja tutkimaan! Tältä sivulta löytyvät eväät rankempaankin taivaiden tutkiskeluun, ja mahtikuvia suomalaisista viljaympyröistä. Kannattaa kotimaistenkin maissinviljelijöiden varoa ettei tule ufomies ja vie kuin Mel Gibsonia konsanaan. Foliopaperit päähän ja menoksi.

16/52: Radio Jatkoaika
Viikon supersalaisena linkkinä meillä on täällä tänään Karibian piraatteja, jotka haluavat viedä sinulta namin. Korjaus, juuri saamiemme tietojen mukaan kyseessä onkin oululainen salaisia säveliä soittava nettiradioasema, jonka taagit biitit voivat muuttaa teidänkin paskat kotibileenne vuosisadan seurapiiritapahtumaksi. Rok!

15/52: Homokaasu
No niin, olihan se pakko meidänkin tämä klassikko listata. Kyseessä ei ole pelkästään homokaasun legenda, elikkä "ravisuttava Paavo Rissanen-raportti" (vaikka sekin sivuilta löytyy) vaan kokonaan oma, laaja sivustonsa joka sisältää niin paljon hörhöilyä ja tauhkaa että sillä tuhoaa mukavan osan pitkääkin työpäivää. Haluaisin tuhota sillä myös edellisen pitkän ja kömpelön lauseen, mutta en mitenkään keksi kuinka. Lähden siis Homokaasun sivuille katsomaan XXX Grandma kuvia. Lähtekää tekin.

14/52: Vihasivut
Tällä viikolla koemme lisää raskaita ihmiskohtaloita. Vihasivuilla suomalainen avaa sielunsa padot, päästäen sappea kuohuvan kosken virtaamaan valtoimenaan. Sivut ovat konstailemattoman rumat, teksti on usein sekavaa, mutta hei, tässä on sitä elämänmakuisuutta. Meitä pohjolan asukkejahan pitäisi muiden vastoinkäymiset huvittaa, ja tämä on totta ainakin meidän tapauksessamme. Jos omat maidot sattuvat kiehumaan hellalle, voi Vihasivuille lisätä myös itse rivin tai tusinan.

13/52: Hurjat Jutut
Pornoa! Siis ihan sitä ihteensä, ja väkivaltaa kanssa. Nämä ovat isoin poikain tarinoita, kirjoitettuna sekä luontevasti ämppäriksi öristynä jos sanalugu ei satu luonnistumaan edistyneestä sekavuustilasta johtuen. Näitä onkin mukava soitella töissä kovaan ääneen, siellä sihteerikölläkin nuttura suoristuu. Öh-höh-hööh-rögl!

12/52: paska kaupun*i
Joskus kumpuaa syrämmen pohjukoista angsti, ja anakria täyttää mielen. Silloin moni käsi hapuaa maalitölkkiä ja ojentuu jättämään itsestään pysyvää jälkeä maailman kartalle. Vakavasti puhuen, tällä saitilla tarkastellaan Oulun graffitteja, jotka ovat valitettavasti melkoisen tagi-painotteisia. Silti, tämä on sitä paljonpuhuttua oululaista kulttuurimaisemaa, joten ansaitsee siis paikkansa täällä oululaisuuden viimeisessä linnakkeessa. Oulu.

11/52: Seurakuntalainen
Viikolla kuusi tutkiskeltiin suomalaista ullakontuuletusta. Jatkamme nyt Kainuun lintumiesten sarjaa Seurakunnan Tiedotuskeskuksen valtakunnallisella uutislehdellä. Nämä ovat ne sivut joita te haluatte seurata, etteivät lopunajat pääse yllättämään vallan housut nilkoissa. Vaikka ylösottoa onkin täällä jo luvattu muutamaan kertaan, ilman että taivaat ovat auenneet, täytyy muistaa että eihän ne bussitkaan koskaan ajoissa kulje. Antikristus muuten tulee pääsiäisenä 2004, että ei kannata varata lomia niille hollille.

10/52: Turbojugend Oulu
Olipa kerran pändi nimeltä Turbonegro, joka rokkasi ja lauloi sangen roisilla otteella. Se alkoi Norjasta ja päättyi psykiatrisen odotushuoneeseen Milanoon. Jumalathan eivät silti voi olla kuolleita jos niitä palvotaan, ja tästä puolesta vastaa Turbojugend Oulu. Jugendeja on tietty muuallakin, mutta visiitti näille sivuille riittää kertomaan kelle vaan että mistä ne oikiat miehet tulee. Ihmetelkää kuvia, ja lukekaa matkareportaaseja jotka jättävät jo legendaaristen Eläkeläistenkin seikkailut varjoonsa. Että ei muuta kuin rock on you crazy people!

9/52: Oulu-Team Tuning
Tuunaus. Mitä se on? Ketkä sitä tekevät? Nämä herrat sitä tekevät ainakin, ja vieläpä Oulussa. Ei saa antaa vieraankuuloisen osoitteen huijata itseään, tästä ei meno enää paljoa suomalaisemmaksi voi tulla. Näe miehet ja miesten menopelit, kuule huimat tarinat ja ota opiksesi näiden mestarituunaajien meiningeistä. Laita sinäkin nyt Corollasi kuntoon, kesää ja kuumia peipejä varten - tuunaa.

8/52: Etelä-Suomen Kerrostalokyttääjät ry
Klassikko jo syntyessään, mutta ansaitsee maininnan myös, ja ehkäpä erityisesti meiltä. Täältä löytyy hengenheimolaisia kaikille meistä, jotka vietämme pitkiä ja yksinäisiä öitä kuunnellen Pekka Saurin puutteessa naapuriemme tekemisiä, korva kiinni patterissa. Onhan meistä jokainen ainakin kertaalleen opastanut naapurin likaisia kakaroita kuinka pihalla toimitaan, tai jättänyt heippalappuja asiattomista vieraista. Nämä lienevät oman Toivo Rokkamme viralliset suosikkisivut.

7/52: Jadesoturi
Musta makkara kohtaa syömapuikot kun kalevalaiset apokryfiat heräävät eloon. Ei ei, kyseessä ei ole jatko viimeviikkoiselle linkille, vaan ihka oikea kun-fuu elokuva. Jos Tsui Hark olisi tamperelainen, hän saattaisi tehdä jotakin tällaista. Prokkis ui tietenkin siinä syvässä suossa joka on suomalainen elokuvayhteisö, joten nyt osoittamaan kannatusta hyvälle asialle. Tämä juttu pitää saada koko illan leffana kankaille, vaihteluksi Ere "Erska" Kokkosen "luomistöille".

6/52: Cutting Edge Finland
Yleisesti ollaan totuttu ajattelemaan, että tinapaperihattukerhoon päästäkseen täytyy olla puhdasverinen jenkki. Näillä sivuilla osoitetaan urheasti että kyllä suomalainenkin osaa, jos vaikka nyt vähän suurelta maailmalta mallia ottaakin. Käykääpäs katsomassa kuinka Nokia kontrolloi säätä, ja kuinka pahat illuminaattimiehet levittävät Finnairin koneista kemikaalivanoja taivaille. Kuussakaan ei kukaan ole oikeasti käynyt. Minä kysyn teiltä, katselemmeko me tällaista? Minä sanon teille: totta Mooses, tämähän on kuin Uuno Turhapuron ja X-Filesin risteytys! Tottuus on tuolla ulukohuoneessa.

5/52: Nazca
Kun mieli mielii aavistuksen synkeää, meloodista musiikkia, kannattaa muistaa Nazca. Tämä norjalais-suomalainen yhtye on tuottanut haikeahkoja saundeja jo vuodesta 1997, mutta on nyt lyömässä itseään läpi. Heille on kulttuuriparoni Penttinen ohjannut vallan muikeita videoita. Kandee muuten tarkastaa.

4/52: Eric Conveys an Emotion
Eric on aasian-amerikkalainen herrasmies joka tarjoaa yleisölleen graafisia palveluita, tilauksesta. Kyseessä ei silti ole sopimaton verkkosivusto, vaan erilaisia tunnetiloja juhlistava valikoima kuvia, joiden aiheena on Ericin pärstä. Kun siis haluat nähdä miltä näyttää iloinen, surullinen, murhanhimoinen, tai käsitöistä yllätetty Eric, suuntaa tänne.

3/52: Virhe.org
Virhe tarjoaa nuorille taiteilijoille tilaisuuden esitellä teoksiaan verkossa, ja altistaa ne kritiikin nahkaiselle ruoskalle. Vaikka Acid Cinema ei ole nuori eikä taiteellinen, olemme mekin kuluttamassa Virheen levytilaa, joka tulee lähitulevaisuudessa mahdollistamaan entistäkin laajemman Acid-tarjonnan, Teidän iloksenne. Menkää siis Virheeseen ja pyörikää luovuuden meressä kuin merileijona öljyssä.

2/52: Fat Chicks in Partyhats
Roteva vaimo on isäntämiehelle kunniaksi, sillä siitä tietää että talossa piisaa voita leivän päälle. Fat Chicks in Partyhats esittelee tyttöjä joiden täytyykin sitten tulla todella rikkaista taloista. Oppaamme näihin tonnikeijuihin on Miguel, mies jonka käsitys englannin kielestä lienee ainutlaatuinen.

1/52: Embraze
Kiimingistä kantaa metallista musiikkia, jonka tahtiin kelpaa humpata myös UG-elokuvien ystävän. Pisteitä nostavat komeasti suunnitellut verkkosivut, ja erityiset "propsit" lähtevät yhtyeen kitaristille, joka on koulussaan hyvässä seurassa.


2002:

52/52: Aarni
Viime viikolla aloitimme kuuluisien Marjomaiden sarjan, jonka lopetamme nyt (kannattamattomana) esittelemällä Markus Marjomaan musikaalisen projektin, Aarnin. Aarni nousee samasta musiikkiperinteestä joka toi meille sekä Amorphiksen että Ragni Malmstenin, ja noudattaa mustien sävelien raskasta traditiota. Kuule siis sfäärien musiikkia, ja kuuntele Aarnia.

51/52: Missing
Televisiosta tuttu mediapersoona Sampo Marjomaa pistää JP Mannisen kanssa dokumenttien aikakirjat uusiksi tässä kuuden toimintafaabelin sarjassaan. Jack Cousteau kohtaa Blair Witch Projektin kun kunnianhimoinen dokumentaristi pyrkii pääsemään syvemmälle kuin koskaan eläimen olemukseen. Hikeä, verta ja shamanismia.

50/52: Olli Linna - R.I.P.
Tällä viikolla onkin asiamme vakava. Sooloartisti, kiertuemanageri, apulaistuottaja, miksaaja, taustalaulaja ja Time Fliesin laulajakitaristi, Olli Linna (aka Elliot Scale) kuoli kotonaan 30.9. 2002 sairaskohtaukseen. Suomen musiikkipiirit ovat menettäneet ylivertaisen ylivieskalaisen. Pyydämme, hatut päästä, ja kuulemaan musiikkia joka jäi kun mies meni, sillä sävelet, ne eivät kuole koskaan.

49/52: Sairwas.org
Avunhuuto, vaiko kommentaari aikojemme sieluttomaan apatiaan? Tämä kysymys on pitänyt ainakin meitä täällä toimituksessa hereillä viime aikoina. Sairwas on konseptuaalinen kokemus, jossa elämänmakuiset elokuvanpätkät muodostavat silmäyksen sisäiseen maailmaan, jota tuskin edes tohtori Lecter haluaisi tutkia kovin läheltä. Syö siis sekä punainen että sininen pilleri, ja lähde matkalle, joka on Sairwas. Friikkiä!

Back
Logo Movies History FAQ Stuff Links Doktor K. Happomeri Lue Vieraskirjaa Saameksi På Engelska Kirjoita Vieraskirjaan