2004:

53/52: Oksa Records
Musiikki on ystävämme, ja ilmainen musiikki suoranainen rakkaamme. Oksa jakaa ilmaista mannaa kuulevalle kansanosalle, sen kun downii. Nautimme Oksasta erityisesti koska heidän riveihinsä kuuluu Mauno Kalevi, jonka remix Kirjastolaulusta löytyy mm. Oksacomplications vol ykköseltä, sekä pian ilmaantuvalta Acidin Kirjastolaulu EP:ltä. Rokrok!

52/52: Kebabille.com
Päätämme vuoden 2004 ruokaisissa merkeissä. Tai no, siis, päättäisimme jos meille ei juuri olisi kerrottu että vuodessa 2004 onkin 53 viikkoa eikä 52, saatana. No, kuitenkin, Kebabille.com on kuin Känkky-O-Matic, mutta kattaa koko maan, keskittyen turkkilaisiin riemuihin. Jos suolenmutkassa kurnuttaa, niin sieltä vaan tarkastamaan lähin kebabila, ja ne monenlaiset näkemykset joita tätä on herättänyt. Yumyum.

51/52: Jehovantodistajat totuuden valossa
Nyt kun ollaan taas oltu elossa Jesun kanssa Rinteen tahdeissa, niin voidaan perehtyä faktoihin koskien Suomessakin tavattua porukkaa ovikellonrimputtelijoita. Tämän saitin eväillä on hyvä varustautua sitä seuraavaa oveesi kohdistuvaa keskitystä vastaan. Käy siis lugemas, ja korjaa talteen asiata. Suosittelemme myös kansikuvagallerioita.

50/52: Riku Rinne
Nyt, siis nyt, vuotaa setän malja ylitse. Joulu tulee tänä vuonna aikaisin koska setämiehen suosikkiviiripää herätyspiireistä, Riku Rinne, on laittanut itsensä verkkoaikaan. Tämän miehen kirjat ovat olleet minulle sekä tieteellistä tutkimusmateriaalia että hupilukua. Nyt Rikua saa kaikissa mahdollisissa formaateissa, kellon ympäri. Onnen päivä! Ja hei, Riku rokkaa Jesun kanssa, tarkastakaa vaikka vuoden ehdottomasti tiukin musiikkivideo: Staying Alive - With Jesus!

49/52: Jore Puusa
Jore Puusa on valokuvaaja. Hän on myös mies jolla on paljolti vapaasti jaeltuja mielipiteitä. Kun nämä kaksi tekijää yhdistää, syntyy varsin oivaltavia valokuvia, sekä kärkeviä kommentteja niiden seuraksi. Puusasta voi olla montaa mieltä, mutta kylmäksi tämä ei jätä juurikaan ketään.

48/52: Teinien Palsta
Kaikille meistä tulee joskus ongelmia joihin tarvitaan ammattitaitoista ja osaavaa apua. Monasti paras apu löytyy vertaisryhmän parista, joten jos satut olemaan teini, pissis, taikka uuhi, Teinien Palsta on paras tiesi onneen, tai ainakin lähimpään terveyskeskukseen. Nauttikaa.

47/52: Oulun kansainvälinen lastenelokuvien festivaali
Jos sattuupi vaikka lapsettamaan niin Oulussa alkaa tänään vallan mahoton lastenelokuvien festari, joka jatkuu aina 21:een päivään asti. Siellä on mahdollista nähdä kymmeniä pitkiä elokuvia, jokaisesta maailman kolkasta. PDF-muotoisen esitteen tapahtumasta löydätte tästä.

46/52: PikkuPaprika
Tässä ei ole kysymys vihanneksista, eikä edes juurekkaista. Sen sijaan meillä on tässä sivusto, johon yksi mies jolla on liikaa aikaa käsissään on kaatanut hengentuotteitaan vuosien varrella. Hajaotanta paljastaa ettei aikaa näppäimistön ääressä ole vallan tuhlattu, ja muunmuassa Autokoulu Young Diers sai setän suorastaan hymyilemään. Rattoa kaffetunnin kuluksi.

45/52: Sana ja Ylistys
Jo sataa verkosta karvasta sappea, ja kahmaloittain. Tämä taitaisi olla sellainen herätyshenkisten saittien jackpot, josta löydät jopa audiopajatusta sekä liikkuvaa kuvaa! Huikeita visioita hengellisyydestä, sekä tietysti foorumi joka saa miehen kyyneliin. Täällä vierähtää tovi!

44/52: Suomihiphop.com
Nyt kuin Suomessa on muitakin rap-musikantteja kuin Raptori ja Pääkköset, voidaan aiheelle pohjustaa ihan omat sivunsa. Tähän saumaan tuleekin tämänviikkoinen lisäyksemme, josta löydät arvosteluita tuoreista plattoista, sekä ajankohtaisia uutisia hiphopin ja löysien housujen maailmasta. Mustana heroiinina pohjalla tietysti kaikentärkeä foorumi.

43/52: Zombie Movie Data-Base
Zombiet, nuo hautausmaan hitaat miehet, ovat aina olleet lähellä sydäntäni, ja joskus myös tuota kaulavaltimoa. Voipi olla etten ole ainoa jolle zomppaleffat kolahtavat, koska nyt on pistetty pystyyn ihan erillinen tietokanta, josta voi katsastaa mitä kaikkea on vielä alalta näkemättä. Jotkut elokuvista ovat kyllä aika etäisesti aiheeseen liittyviä, mutta niinhän se on että ei Romero ole kaikkea voinut ohjata. Ja se alkuperäinen Dawn of the Dead on sitten edelleenkin paras.

42/52: Jukka Korhonen
Kun viime viikolla katseltiin rumia asioita, tällä viikolla perehdytään esteettisiin arvoihin. Kovin koreaa valokuvaa, vieläpä kovin koreissa kehyksissä. Hyvät verkkosivut eivät jostain syystä usein kohtaa hyvää valokuvausta, mutta tässä on menty nappiin. Ja tietysti, herra Korhonen on oululaisia. Silimä leppää tämmösessä.

41/52: Sontalaatikko
Nyt on kerrankin saitilla oikea nimi. Kaikkihan tietävät että inttterrrnet soveltuu vain sairaan pornon, friikkien, tyttöystävävideoiden ja väkivallan esittämiseen. No, Sontalaatikko erikoistuu juuri näihin aiheisiin, esitellen inttterrrnetin pehmeän alavatsan kaikkine raskausarpineen. Ei kannata kattella näitä samalla kun syö. Ja kyllä, tämä on sitten sitä K-18 meisinkiä. Huhhyhhyi...

40/52: Big Organization
Taas paukutellaan musiikkipuolella. Organizaatio on herrojen Heikki ja Ari veivaama orkka, joka keskittyy sivelemään korvia jazzahtavilla Hammond-sävelillä, ja kuten on sanottu, kaikki kuulostaa paremmalta Hammondilla. Sivuilta löytyy kuvia svengaavilta keikoilta, sekä sitä musiikkia itseään. Henkilökohtainen suosikkini on Tohtori Sykerön tunnarin Hammond-revitys.

39/52: Lehti
Lehti tarjoaa uutisia kansalle, sensuroimattomana ja suoraan. Otsikot kuten "Antikristuksen toista tulemista odotetaan kiivaasti" ja "Matkailutulot nousuun uusilla uhanalaisilla lajeilla" puhuvat tiukasta medialinjauksesta. Lehden sisältöä eivät laimenna suuryhtiöt eivätkä etujärjestöt. Tämä on asiaa, tämä on Lehti.

38/52: Max Perttula
Baarien lisäksi me täällä toimituksessa pidämme muodista, ja kukapa ei. Eihän nyt meistä kukaan syyllistyisi tyylittömyyden perisyntiin, joka meille suomalaisille on niin yleistä. Vanhoja farkkuja ja kuluneita t-paitoja? Ei kiitos. Max Perttula on viitasaarelainen muotiguru, jonka taidot kattavat niin kosmetiikan kuin pukeutumisenkin. Voitaisiin sanoa, että hän on eräänlainen muodin Juhann Af Grann, kosminen konnektio. Hänen sivunsa ovat englanniksi, mutta kuvat puhunevat puolestaan.

37/52: Pub Kuutio
Aloitamme oululaisten baarien sarjan nyt Pub Kuutiolla, Kaijonharjun helmellä. Kirjeenvaihtaja Penttisellä oli seuraavaa sanottavaa aiheesta:

Tämä tuttavallisemmin "the Cube" nimellä tunnettu B-oikeudet omistava kansansuosima ravitsemusliike sijoittuu Linnanmaalle, lähes yliopiston kupeeseen. Viereinen Caio houkuttelee sisäänsä jos jonkinlaista opiskelijanplanttua, mutta vain Kuutiossa voit kokea Linnanmaan sen hengen mukaisesti, miten Kaijonharjulaiset ovat sen tarkoittaneet.

Moni opiskelija pelkää Kuutiota, koska joskus vuonna -88, näsäviisas teekkari nimeltään Arto sai siellä turpaan kuin eläin. Tällä hetkellä paikan henki on varsin sydämellinen ja juuri oikeita ihmisiä kutsuva.

Joten, kun Suomentoivo-opiskelijamainen asenne on hioutunut sinusta pois, voit jopa nauttia paikan atmosfääristä. Ruokaa täällä ei tarjota, joten syökää ennen kuin juotte. Jukebox löytyy ja poolipöytä.

Pisteytys: *** eli kolme ichjagtenaamaa (tai jotain).

36/52: Joint Depression
Jotta, Oulusta kaikaa taas, siis musiikkia. Seksikkäät nimikirjaimet omaava alternatiiviyhtye rämpyttelee heleän laulunlurituksen säestyksellä monenmoista kitaramusaa, jota kuuntelee ennenkuin selkäänsä ottaa turkkilaiselta ratsupoliisilta. Pändiltä on jo promo-EP ulkona, ja saitti on pullollaan kuvaa ja ääntä. Kandee siis lähteä nyt mukaan, jotta voi jälleen kerran sanoa olleensa fani ennen yhtyeen MTV-kautta.

35/52: Invataxi v2.0
Tämänpäiväinen linkki on sellainen Flash-peli, joten nyt vaaditaan koneelta tiukkaa suorituskykyä, sekä erityisesti hyvää äänentoistoa. Invataxi oli yksi niitä suuria lapsuusajan pelikokemuksia, joka on samalla tasolla Eliten ja Last Ninjan kanssa. Nyt se on herätetty levostaan ja tuotu moderniin formaattiin, jotta uudet sukupolvet voivat nauttia dynaamisesta invataksi-simulaatiosta. Tavoitteena on saada Torstin mökellyksestä selvää, ja ajaa hänet oikeaan paikkaan. Nyt tulee!

34/52: Otaniemi Underground Broadcasting System
Teekkarit eivät ole vieraslistalla ykkösenä kunhan setä pääsee raakkaamaan itsenäisyyspäivän vastaanoton osallistujakaartia. Täytyy silti myöntää että ajoittain hekin osuvat oikeaan, ja osoituksena siitä on OUBS. Saitilta löytyy downittavana erinäisiä huumorin kukkasia, joista Anaalitapit on webbisedän henkilökohtainen suosikki. Alhaista, mutta saatanan hassua.

33/52: Kantri-Antero ja Rahtarit
Harvempi sitä tietää, mutta kantrimusakin voi olla itseasiassa ihan hyvää tavaraa. Siihen tosin pystyy vain harva, kuten esimerkiksi edesmennyt herra Cash, tai ei vielä edesmennyt Kantri-Antero. Antero paukuttaa rekkamiehen varmalla otteella tarinoita tien päältä, ja joskus myös sieltä ojastakin. Tarkkasilmäisimmät siellä kotona saattavat spotata aavistuksen tutuilta vaikuttavia herroja pändin riveissä.

32/52: Matti Nykänen.net
Matti, Suomen urheilusankari numero yksi, silloin kun setä oli nuori ja nallekarkkeja sai rekka-autollisen markalla, sellaisella hopeanvärisellä läystäkkeellä. Ei viinaa, ei douppia, Matti lentää unelmien siivillä, tai siis lensi. Sittemmin on lähinnä ryöminyt. Tämä saitti pitää rakastavasti kirjaa siitä mitä sankarimme on taas tehnyt, niille joita asia nyt sattuu jollain tasolla kiinnostamaan.

31/52: Jeesus Kristus on Jumalani!
No niin, nyt kaislikossa suhisee taas. Setämies Erkki on kirjoittanut peloittavan valtaisan kokoelman tekstejä siitä kuinka jees jumalan valtakunta on. Mitäpä sitä ei ehtisi mielenterveyseläkkeellä puuhata. Tässä ei lopu teksti kesken. Jeesus, ufoja, salainen maailmanhallitus, se on kaikki täällä. Printtaa ja ota vessaan mukaan.

30/52: Elitisti
"Elitisti on elokuussa 2003 perustettu, marginaalielokuviin ja -elokuvakulttuuriin keskittynyt verkkojulkaisu, joka käsittelee moraalin ja ihmisyyden harmaalle vyöhykkeelle sijoittuvia kultti-, roska- ja taide-elokuvia." Näin sanotaan Elitistin omilla sivuilla, eikä sitä paljoa paremmin voi laittaa. Asiaa friikistä leffataiteesta, joka lämmittää kummasti Bruckheimeriin kyllästyneen mieltä.

29/52: Eroa Kirkosta
Täällä aina pilkataan kaikenlaisia uskonnollisia ullakontuulettajia, mutta ei tarjota minkäänlaisia vaihtoehtoja. No, tässä teille vaihtoehto. Erotkaa kirkosta ja ostakaa Yöjuttuja säästyneillä verorahoilla. Paras meininki!

28/52: Desert Planet
Varttuneemmat lukijat tietänevät että meidän talossa arvostetaan vanhan kasibittisen ajan pelimusiikkia. Myös Desert Planetin sedät arvostavat sitä, aina siinä määrin että heidän elektroninen musiikkinsa on poiminut siitä huomattavia vaikutteita. Tällaista kilkuttelua kuuntelee ilokseen, ja videoitakin ilkeää katsella.

27/52: Blazin'
Tämä tulee kenties hieman viimeisillä hetkillä, mutta Oulussa on toisenä päivänä heinäkuuta Suomen ensimmäinen rappifestivaali, Kuusisaaressa missäs muuallakaan. Raikasta menoa koko perheelle, koska tapahtumasta pääsevät nauttimaan kaikki ilman ikärajaa. Piletit on ennakkona 22 enoa, ja portilta 30. Kultakäädyt kaapista ja mersu tallista vaan, mutta muistakaa, Rovaniemi ei ole Bronx.

26/52: Keravanjoen Kaljakellunta
Kesä on urheilun aikaa. Niille jotka löytävät itsensä Keravanjoen läheisyydestä elokuussa on tarjolla olympiaadi, johon ei tarvitse olla maratoonari osallistuakseen. Kaljakellunnassa voit asettaa turpean olemuksesi minkä tahansa kelluvan esineen päälle, ja sitten vetää bissea kun virta kuljettaa sinua kohti merta ja uutta mannerta. 14. päivä se tapahtuu, tapahdu sinäkin.

25/52: Aukea.net
Aukeamaan voi luova ihmisyksilö käydä lyömässä upeita ja sykähdyttäviä teoksiaan. Kategoriat ovat valokuvaus, kirjallisuus, sekä muu kuvataide. Liikkuvaa kuvaa ei näkyvissä ole, mutta sitähän saa aina muista lähteistä. Joissakin näistä vallan silmä lepää, ja teoksista on lupa myös lätkäistä arvosana oman mielen mukaan.

24/52: Nordic Techno Forums
Kesä on oivallista aikaa hetkuttaa kroppaa elektronisen biitin tahtiin. NTF:ltä löydät missä tapahtuu ja mitä, sekä kuka levyä pyörittää. Tämän lisäksi tarjontaan sisältyy jos jonkinmoista palstaa, joilla käydä lävitse sitä mikä on oleellista rytmimusiikissa. Lukemaan ja tanssaamaan.

23/52: Kyberpoeetin Runosivut
Koska olemme taiteen ystäviä, arvostamme myös runoutta. Tai, no, emme oikeastaan, suurin osahan siitä on perseestä, kuten Kumikameli laulaa. Kyberpoeetin runous onkin jo ihan toisesta paikasta, emme vain tiedä mistä. Ainakin se on arkipäiväisen surrealistista ja nihilististä, vähän kuin Acidkin. Siitä vaan lukemaan ja sivistymään, tästä saa Bourdieun taulukolla paljon distinktiopisteitä.

22/52: WakeUp
Nyt palataan taas tutuille raiteille. Tarjolla tällä viikolla olisi niinkin muikea paketti kuin Tampereen Helluntaiseurakunnan Nuorten webbi-foorumi. Väittävät että pitäisi olla rekisteröitynyt näitä lukeakseen, mutta mukavasti nuo ainakin täällä aukesivat, enkä tietääkseni ole jäsen. Suositellaan: nuoristopastorin vastaukset kinkkisiin seksuaalimoraalisiin kysymyksiin. Enpä taida mennä enää Tampereelle.

21/52: Inferno
Meillä on täällä paljon tinkimättömiä kulinaristeja, ja mikä onkaan parempaa herkuttelua kuin polttaa suu ja nielu aina peräreikään asti tavattoman tulisilla teoksilla? Infernossa on aiheena chili, sen kaikissa muodoissa aina lepsusta hengenvaaralliseen. Mitä tulisempaa, sitä hauskempaa, eikö? (Ja muistakaa lapset, chilin vaikuttava aine on öljyliukoista, eli ei sammuteta suurpaloa vedellä vaan jogurtilla.)

20/52: ZetaTalk
Nyt kaikki kauppaan ostamaan foliota, koska tällä viikolla askarrellaan taas kiiltäviä pipoja oikein urakalla. ZetaTalk on sivusto, jossa Zetat välittävät kosmista viisauttaan lähettiläänsä Nancyn kautta. Pelottaa pikkasen että tällä monikansallisella porukalla on ydinsivusto ihan suomeksi, koska tämä tarkoittaa että Zetat kävelevät myös keskuudessamme. Miksei Juuhan af varoittanut tästä?

19/52: Julmahuvi
Studio Julmahuvi oli sitä mitä komedian tulisikin olla. Helevettiin kaikenmaailman Trio Erektus tuulipukuhuumori. Sellaista sopii Ere Kokkosen fanien katsoa, semmoisten jotka tykkää lukea Simo Salmisen häistä Avusta. Meille muille Julmahuvi-ryhmän erinäiset tuotokset ovat sitä taivaan mannaa joka virkistää voipunutta inehmoa kummasti. Tässäpä siis mainio sivusto joka omistautuu aiheellensa varsin kiitettävällä tavalla.

18/52: Gargamax
Tällä viikolla jälleen musiikkia, tai no ainakin tavallaan. Gargamax on yhden miehen karu luomistyö, jossa minimalistinen tekniikka valjastetaan kovan luomisvimman alle. Siitä hohtaa aito ihmisen luonne lävitse, ja me pidämme aidoista asioista. Piisejä löytää Mikserin puolelta jos eivät kotisivun linkit satu pelittämään. Muistakaa myös Kukkalapio jossa sama herra vaikuttaa. Huom, maheva musiikkivideo!

17/52: Paskapuhetta
Totuus on päivän sana, mutta totuutta on joskus vaikea löytää. Ei ole muuten enää, vaan täältä se kaikki vielä jonakin päivänä löytyy, paskapuhetta siis. Suoraan sanottuna pidin eniten motosta: älä usko kaikkea mikä on totta. Siihenhän tästä kaikesta tiivistyykin oikeastaan se oleellisin.

16/52: Multimediakonsultit
Juuri saamiemme tietojen mukaan tällä saitilla käy ihmisiä jotka ovat ns. IT-alalla. Heille tässä tarjoamme musiikkielämyksiä jotka raastavat sielun syvimpiä sopukoita kappaleilla kuten "Isi tulee pian kotiin" ja "Gordon koodaa flashia". Hyvää settiä johon sisältyy ajoittain vallan nostalgisia kasibittisiä saundeja. Kyllä kelpaa kuunnella, ja onnitella itseään siitä ettei koskaan lähtenyt loputtomien ylitöiden tielle.

15/52: Pornouutiset
YLE ja BBC ovat ansiokkaita journalismin tyyssijoita, joiden avulla meistä itse kukin saattaa navigoida maailmanpolitiikan saloja. Niillä on silti puutteensa, eivätkä eräät keskeiset elämän osiot tule niissä kovinkaan usein käsitellyiksi. Tämän tyhjiön täyttävät Pornouutiset, sivusto jonka avulla pysyt kärryillä hydrauliikka-alan kehityksessä, etkä enää missaa tilaisuuttasi saada Ron Jeremyn nimmaria jos hän tulee maahan. Säätiedotuksessa luvattiin kosteita ilmoja.

14/52: Trank
Me pidämme musiikista, mutta onko Trank musiikkia? Ei, Trank on kulttuuriyhdistys, joka järkkää ihmisille muunmuassa musiikkia. Siispä, Trank on mahdollisesti hyvä, koska se liittyy asiaan josta me pidämme. Trank järjestää sekä Trank-klubia että Happi-tapahtumaa, ja heidän areenansa on ollut tähän asti raikas 45-Special aivan Oulun keskustassa. Rok? Trank!

13/52: Ilman Naista
Miehenähän on pirun vaikea olla modernissa maailmassa. On naisten päivää, on tasa-arvoa, kaikenlaista jonninjoutavaa humanistihumpuukia. Onneksi on silti ihmisiä jotka ymmärtävät tätä tilannetta, ja pari sellaista onkin riipustanut hienoa sarjakuvaa, jossa tutkiskellaan olemisen syviä ulottuvuuksia. Siis, ilman naista.

12/52: Mother Mafia Story
Tällä viikolla jatkamme deluusioiden värikkäässä taikamaailmassa, ja perehdymme jännittävään akenttitarinaan ihan "oikeasta elämästä". Tätä ei paljon kuvailla parane, mutta sanotaanpa nyt että tähän ei eläin kykene. Tarina on englanniksi, mutta kirjoittaja aitoa ja ehtaa suomalaista syntyperää. Se parhaiten nauraa jolla on vahvin lääkitys.

11/52: Seppo Lehto
Kovin usein me täällä Viikon Linkissä katselemme kaikenmoisia uskonnollisia latvakakkosia, ja eihän sellainen ole kovin reilua, eihän? Siispä tämän viikon tarjonta koostuukin poliittisesta materiaalista, jonka sisällöstä voi itse kukin vetää omat johtopäätöksensä. Bonuksena sivulla on suuri liuta linkkejä erinäisten takapajuisten persjalkojen sivuille. Alkaa jo Tonykin vaikuttaa varteenotettavalta poliitikolta tässä.

10/52: Vapaapaini.com
Paini on kuulunut urheilun piiriin jo muinaisista ajoista asti. Kreikkalainen sivistyneistö arvosti tätä lajia, jossa öljytyt körmyt käyvät rytkyämään tatamilla jotta otsasuoni poksuu. Nykyään painia on monenlaista, ja niistä suosituimpia on ns. vapaapaini, jota myös show-painiksi tai pellepainiksi kutsutaan. Ameriikka on tietysti tämän lajin kotomaa, mutta ei hätää, Vapaapaini.com tarjoaa kaikki alan uutiset suomeksi, keskustelufoorumia sekä ihan mahtavaa sarjakuvaa. Hulkamaniaa jokaiseen torppaan!

9/52: Paskankaivajat
Aivan loistavaa musiikkia kuunneltavaksi vessassa! Tämä musikaalinen joukkio tuottaa lauluja joissa kysymys on enimmäkseen kakasta. Tämä ei tee siitä silti paskaa musiikkia, koska kaikkihan me tiedämme että kakka on aina hassua. Eli, siitä vaan fiilistelemään, ja muistakaa lapio.

8/52: Jumalan Ihmeitä
Tässä ei olla ehditykään keskittyä hengen asioihin vähään aikaan. Korjatkaamme siis Eliaksen, Topiaksen, Onaniaksen ja Volodjan nimissä tämä mitä sopimattomin puute, ja lukekaamme kuinka jumala paransi Heikin heinänuhan ja poisti sitkeätkin tahrat takista. Jeesus - ei vain puhdasta, vaan syväpuhdasta!

7/52: Juho Juntunen
Vihainen ja karvainen mies, himmeän huumorin herra ja tummien nesteiden ystävä. Juhon sarjakuvia on nähty mm. Soundin sivuilla, varhaisina aikoina jolloin Juice oli paksu ja punk oli vielä punkkia eikä mitään Green Day puppelipoikapoppia. Itse altistuin nuorena miehenä "Poikamme Musisoivat" sarjoille, ja niillä lienee ollut pysyvää vaikutusta huumorintajuuni. Käykää katsomassa mitä Juntuselle kuuluu, ja mitä hän vihaa tällä viikolla. Rankka setä, thumbs up.

6/52: Tunnustuksien Luola
Huh huh, nyt on tarjolla epätavallisen värikästä viihdettä. Näillä sivuilla pääsee kuka vain laukomaan synkkiä salaisuuksiaan ainakin luvatun anonymiteetin turvin. Tätä kautta on mahdollisuus saada epätavallisen hyvä silmäys suomalaisen ihmisen friikimmästä puolesta. Kuinka sitten lopulta lain silmissä käy sivustolle jossa on tunnustettu vakaviakin rikoksia, on vielä näkemättä. Joten, nyt kun vielä voitte, tunnustakaa!

5/52: Wiggaz
Juu, yleensä suosimme täällä Acidin puolella suomalaista, mutta joskus tulee siinämäärin painavaa asiaa että täytyy hyväksyä myös ulkomaalaisia lähteitä. Wiggaz on saitti jossa esitellään eräänlaista sairautta, sairautta joka on pahasti päässyt valloilleen Ameriikan mantereella, ja on rautatieasemalla tekemiemme tutkimusten perusteella leviämässä myös Suomeen. Joten, katselkaa kuvia, ja muistakaa sanat: "Pojat, ei näin, ei näin..."

4/52: The Movie Leffa's Page
Leffapalstat ja foorumit ovat sellainen Intterrrnetin suola, vähän samalla tavalla kuin köyhdytetty uraani on maan suola Afganistanissa. Säteilee mutta aika himmeällä tavalla. Tässäpä eräänlainen genreen liittyvä tuote, joka tulee joskus myöhään illalla sekoitettua eräisiin muihin elokuva-alan palstoihin. Hyvin perusteltuja arvosteluita laajalta tietopohjalta.

3/52: Tuningtarina
Tuunausta, tuunausta niin maan perkeleesti. Nämä autojen sietämättömään mahtavuuteen liittyvät tarinat kertovat kolmen nuoren miehen kehitystarinan Fiiatista kohti Corollaa. Milloin pohditaan kaipuuta kauniimpaan sukupuoleen, milloin uutta musiikkia menopeliin. Meno on silti aitoa, ja sehän se on tärkeää.

2/52: Hatti Jahunen - Kivityömies
Mies, traktori, legenda. Hatti Jahunen on Äijä isolla Ä:llä, herra joka tuntee raskaan koneiston salat. Ukrainalaisia traktoreita, maailman suurimpia koneita, keksintöjä joita ei ole. Tämä on asiaa. Sivuilta saa myös muunmuassa taustakuvia dieselmiehille, sekä paljon muuta. Suosittelemme, kovasti.

1/52: Agapio / Mobile TV Kääntää
Koska monet Acid Cinemaa seuraavista pitävät myös sellaisista ohjelmista kuten Digimon tai Pikkuponit, osoitamme nyt huomiota niille nerokkaille dubbauksille mitä näihin sarjoihin on Suomessa äänitetty. Näiltä sivuilta löydät klassisia esimerkkejä aiheesta "ei näin". Onhan se mukava että mennään halvimman kautta, vähän kuin Mondag OY:n todella paskojen tekstitysten kanssa.

Linkit 2002/2003


Back
Logo Movies History FAQ Stuff Links Doktor K. Happomeri Lue Vieraskirjaa Saameksi På Engelska Kirjoita Vieraskirjaan