ACID APPROVED VIIKON LINKKI

Tällä viikottaisella palstalla tarjoillaan kaikkien Ruskon suolikuoppasukeltajien riemuksi viikottainen "featured" linkki, jonka luonteeseen, makuun ja tuntuun pureudutaan syvällisesti ja analyyttisesti, hanskat kädessä tai ilman.51/52/52: Teknisten vaikeuksien vuoksi Acidin sivut olivat saavuttamattomissa näiden vuoden viimeisten viikkojen aikana, joten emme tuhlaa hyviä linkkejä niille. Hyvää joulua ja pääsiäistä.

50/52: Vahtikoira
Acid Cinema on taas ajan hermolla, ja haluaa nyt uutisoida oikiasti tärkeästä sivustosta. Vahtikoira vahtaa mm. eduskunnan puuhia, sekä muita meidän kaikkien elämään vaikuttavia poliittisia ihmeellisyyksiä mitä Suomenkin kokoiseen maahan mahtuu kummasti. Tämäntyyppisiä sivustoja on nähty ennenkin, mutta tämä poikkeaa niistä siinä että kirjoittajat eivät ole kroonisesti päästään vialla olevia rajatapauksia, joiden mielestä Niinistö tirkistelee heitä saunanikkunan takaa. Kandee seurata, ja olla valveutunut.

49/52: Sydän Sydän
Musisoikaamme taas kun suuhun on pasuunoitu. Tämän viikon orkasta todettiin Rumbassa seuraavaa: "Suomen Faith No More", "Suomen Mr.Bungle", "Suomen System of a Down". Joopa joo, on sitä ennenkin yritetty paskaa musiikkina kaupitella. Edes sinnikkäät huhut Genesiksen paluusta eivät saa minua yhtä huonolle tuulelle kuin tämän "taiteellisen" roskan kuunteleminen." Tämä on hupaisa kommentti, mutta ei erityisen kohdalleen osunut. Sydän Sydän ei ole sitä helpointa viisua, mutta kyllä allekirjoittanut sitä ainakin ilkeää kuunnella. Sivulla on muuten viihdyttäviä tekstinpläjäyksiä, tsekatkaa.

48/52: Suuhusi Pasuuna
Tällä viikolla meillä onkin ihan aitoa tarjolla. Jo pelkästään julkaisun nimi riittää että se kelpaa meille viikon linkiksi, mutta ei siinä vielä kaikki. Suuhusi Pasuuna sisältää ajatonta materiaalia, jota lueskellä ääneen kanssaihmisten iloksi. Lehden voi myös tilata naapurilleen, vallan ilmaiseksi.

47/52: Ensiferum
Musiikkia tarjoilee tällä viikolla pändi joka hakee innoitustaan viikinkiajoista, tai mahdollisesti Sormusten Herrasta. Larppausvaatteista huolimatta musiikki on vallan mukiinmenevää, eikä aiheuta tarvetta hakata päätä seinään. (Ensiferum on muuten latinaa ja tarkoittaa vinttikaivoa.)

46/52: Spam2Spammers
Ulkomaankielisestä nimestään huolimatta kyseessä on kotimainen sivusto, joka keskittyy pyörittämään niitä perkeleitä jotka päivätyökseen lähettelevät sähköpostiimme jos jonkinlaista roskaa. Nigerialaiskirjeiden väsääjät ovat näiden miesten suosikkeja, ja huijareiden huijaamisesta voi parhaimmillaan tehdä suurta taidetta. Paas kattoon.

45/52: Isä Aurinkoinen ja Rauhanpanssarit
Tunnetusti Acid Cinema on taistolaisen vallankumouksen kulttuurielin, ja sellainen on myös tämä pändi. Ilkka Tillasen vaalisivuilla asuu joukko ämppäreitä joita saa downia ihan laillisesti, ja joihin kyseinen Ilkka on kynäillyt lyriikat. Tiukkaa.

44/52: EFFI ry
Electronic Frontier Finland ry puolustaa suomalaisten sähköisiä oikeuksia ainaisesti kapenevassa maailmassa missä kaikenmaailman Bushit ja Ahot haluavat rajoittaa reilun nörtin elämää. Kannattaa pysyä asioiden tasalla, ja tukea toimintaa jos sille venyy. Ovat oikialla asialla nämä.

43/52: IIK!!
Ii on kuuluisa lähinnä siitä että se on Ii-joen varrella, josta Kalle Päätalo kai kirjoitti joskus jotain. Kirkonkylässä on silti kulttuurielämää, josta todistaa tämäkin kauhufestivaali. Tänä vuonna teemana on Dracula, joten siitä vain kaikki rakuloimaan urakalla. Niin, ja ne festarit ovat tässä ihan kohta, 4.-5.11., jotta nopiaa nyt ostamaan liput postibussiin.

42/52: BPC Solutions
Pohhohhoo, uusi kone käy ja kukkuu, ja täältä setä sen osti. On muuten pirun paljon parempi mesta kuin ristikkäin vastapäätä sijaitseva Indesol, jossa käynti on kuin lirahdus lepakonkusta pimeydessä. BPC:ssä osataan koneet; myydä, korjata, koota - rok mesta.

41/52: Acid LJ
Setän kone edelleen paskana, joten te saatte mennä Acidin Livejournaaliin ja lukea siitä.

40/52: Ilmatieteenlaitos
Setällä oli kone paskana tällä viikolla, joten te ette saa mitään hassua linkkiä. Sen sijaan saatte Ilmatieteenlaitoksen sivut, joilta näkee mm. sään.

39/52: Älymystö
Nyt kun aloitettiin haastavasta musiikista, niin jatketaan samaan malliin. Älymystö on etelä-Suomessa lymyävä konehenkinen orkka, joka soittelee säveliä theramiinin, kitaran ja koneistuksen avustamana, samalla kun Herra Vuorensola aukoo suutaan ja päästelee lyyrillisiä ääniä. Yhtye on ollut kovassa suosiossa lahden eteläpuolella, joten olisi lienee aika jo tunnustaa se kotimaassaankin. Tilatkaa levy perkele, ei ole kallis.

38/52: Magyar Posse
Magyaari kävi soittamassa Oulun musavideofestareilla, ja onhan se sellaista ilmaisuvoimaista tavaraa, että kannattaa niidenkin tarkistaa, jotka eivät itse paikalle päässeet. Kuulostelkaa musiikkinäytteitä, mutta pitäkää mielessä että tämä ei mitään Antti Tuiskua ole. Materiaali on siis osiltaan haastavaa.

37/52: Profetioita
Musavideofestareilla kuultiin Oulun profetiaa, mutta on niitä muitakin. Tässäpä kokonainen sivusto revelaatioita kuten: "Kristus näytti minulle Kellon, ja sanoi: Ray, näetkö tämän Kellon?" Tällaisia räjähtäviä näkymiä on tarjolla yli tuhatkunta, ja osa niistä on suoraa beboppia joka vain odottaa sovittamista bongorummuille.

36/52: Uuno Laukan Kuva-arkisto
Pohojois-Pohojanmaan museosta löytyypi kaikenmoista ihme härpäkettä, nykyään myös digitaalisessa muodossa. Osana tätä seleksoonia on Uunon valokuvakokoelma, jossa nähdään Oulua perinpohjaisen muinaisesta vinkkelistä. Antaapi perspektiiviä hieman katsastella paskan kaupunnin menneisyyttä, ja olla pikkasen iloinen siitä kebabilasta joka nyt kätevästi löytyy parin korttelin päästä. Oluenkin saa kantaa ihan itse pöytään, ei tarvitse tarjoilijaa odotella.

35/52: X-Copy
Mitä helvettiä? Kaupallisuutta viikon linkissä? Kyllä se vaan niin on että kunnia sinne minne kunnia kuuluu, koska X-Copy on ainoa kopiointialan liike jota Turussa kannattaa käyttää. Palvelu on loistavaa, henkilökunta asiantuntevaa, ja valmiina hyppäämään jos minkälaisten renkuloiden lävitse jotta Sinä saisit juuri sen tuotteen minkä haluatkin. Hinnat eivät päätä huimaa, etenkään verrattuna paskan palvelun kotiin, jota kutsumme tässä vaikka Ursiinireproduktioksi. X-Copy muuten teki ne seksikkäät Acid Cinema käyntikortit joita saatoitte nähdä Oulun Musiikkivideofestivaaleilla, ja halvalla tekikin. Kiitos siitä heille. (Acid Cinema ei saa, eikä pyydä, minkäänlaista korvausta tästä linkistä.)

34/52: Oulun Musiikkivideofestivaalit
Ne ovat täällä nyt, musavideofestarit nääs. Oulu on 24.-28.8. täynnä riemua ja jubileeta kun mm. Protocop saa festareilla maalimanensi-iltansa. On siellä sitten Tenorin Jimiäkin, ja kaikenlaista diskojytää jonka tahtiin vääntää pelvistä. Ottakaa yksityiskohdista ajoissa selvää, älkääkä missatko hetkeäkään tästä monumentaalisesta bakkanaalista.

33/52: 100777
Bululululululululu! Tai toisilla sanoilla muotoiltuna, tinapaperia pään ympärille ja niin maan perkeleesti. JFK, MKULTRA, Jeesus, homoja, juutalaisia, kaikkea sitä mistä on keveä viihde tehty. En nyt väitä etteikö tämä sivusto joitain oivalluksiakin sisältäisi, mutta kyllä tämä X-fiilien viihteeksi suurimmalta osaltaan käypi.

32/52: The Perry Bible Fellowship
Aina joskus poikkeamme täällä puhtaasti suomalaisten linkkien linjasta, kun asia sitä todella vaatii taikka ansaitsee. Perry Bible Fellowship ei nimestään huolimatta ole mikään uskonnollinen ääriryhmä, vaan äärimmäisen kekseliäs ja absurdi verkkosarjakuva. Useat stripeistä ovat sanattomia, joten vajavainen englannintaitokaan ei ole esteenä niistä nautiskelulle. Tällainen mielikuvitus tekee miehen kateelliseksi.

31/52: Nokiamissio
"Henkilö tuli 5.5 kokouksessa kertomaan Kyllikki Koskelalle, että hän koki Jumalan koskettaneen hänen ikävää vuotavaa intiimivaivaansa." Joskus sivustot tiivistävät sanomansa paremmin kuin me koskaan voisimme. Suosittelemme vahvasti Todistuspalstaa, josta löytyy tämänhenkisiä tunnustuksia, ajoittain jopa mp3-muodossa.

30/52: Avoliitto.net
"Avoliitto on vuonna 2001 perustettu kollektiivi, jonka hip-poppi kertoo Nyricin ja MC Vaisun tappavan tavallisesta avoliitosta." Näiltä sivuilta on downittavissa noin tusinan verran kappaleita mainitusta aiheesta. Niistä voi olla montaa mieltä, mutta ainakin konsepti on suhteellisen...pimeä, tai siis omaperäinen.

29/52: Afterdawn
Suomen Slashdotti, voisivat rivommat kielet todeta. Afterdawnissa tarjoillaan uutisia digitaalimedioiden kehityksestä ja nykytilasta, niin softwaren kuin vaikka esimerkiksi lainsäädännönkin kannalta. Jos nörtittää niin täältä kyllä löytyy informaatiota kovempaankin tarpeeseen. Asiameininkiä tämä tämmöinen.

28/52: Omake
Eli siis Oulun Manga- ja Animekerho. Herää kysymys, miksi Acidin sedät listaavat jo tällaisiakin, lonkeropornoa ja koulutyttöjä fanittavia tahoja. No, nyt on kesä, eikä se kesällä ole niin tarkkaa. Sitäpaitsi, on sellaisiakin hienoja asioita kuin Serial Experiment Lain, Blue Submarine No.6 ja Cowboy Bebop, jotka ovat ihan oikiasti hyvvää animua. Sen lisäksi, Omake on järkkäämässä syksyllä kauhuaiheista seminaaria, ja se on aina hyvä. Jotta ei kun pantsu!

27/52: Matlock Seikkailee
Kaikkihan me tykkäämme Matlockista. Ei olisi liioiteltua sanoa että useimmat meistä kerääntyvät uskonnollisesti päivittäin television ääreen katsomaan sieltä tulevia uusintoja. Nyt Matlock on saatavilla myös sarjakuvana, jossa tiivistyy shown nokkeluus ja ihmisläheisyys täysin uudella tavalla. Tarjoilija on muuten syyllinen.

26/52: Castle Haar
Taas tällainen kesäinen turismilinkki, tällä kertaa linnasta jossa setämies pistäytyi ollessaan Hollannissa. Aika mojova paikka, joka oli yksityisomistuksessa aivan viime aikoihin asti. Tällä hetkellä Haarin perhe asuu linnassa "vain" kuukauden vuodessa, mutta silti tällainen meininki jättää kaikenmoiset Bill Gatesit kovasti varjoonsa.

25/52: Reinon Jesusivut
Audiovisuaalinen stereomakupala hurmoksellisessa hengessä. Vaara, animoituja Jeesus-giffejä, markiiseja, sekä midi-musiikkia. Sitä parasta sekoilua josta tämä linkkilista on tunnettu. Heliumia keuhkoon.

24/52: Matkapörssi
Acid oli oikeastaan tällä viikolla lomalla, joten tässä linkki josta löytääpi helpolla halpoja lentoja. Muistakaa myös Ebookersin lentotarjoukset.

23/52: SOOZ
Pohjoisessa pidetään tunnetusti raskaasta musiikista, eikä myöskään pnuk ole jäänyt tuntemattomaksi. SOOZ on raskasta pnukkia, jonka lempeät sävelet raastavat nahan alavatsasta. Leppoisa on myös tanssi- ja olutorkesterin asenne itseensä, joka on tervettä seurattavaa tässä isojen egojen musiikkipuuhassa. Rentoutumismusiikkia hermoromahdukseen.

22/52: Suomirocks
Meillä on ollut täällä monenlaisesta klubijumputuksesta asiaa, mutta katsotaanpas taas sen rokin puoleen. Suomirocks on kunnianhimoinen projekti jonka tarkoituksena on pitää silmällä tunnettuja ja vähän tuntemattomampiakin suomalaisia rock-bändejä. Saitti ansaitsee maininnan jo bändilistauksensa puolesta, jonka kautta pääsee jos jonkinlaisen laulu- ja soitinyhtyeen kotisivuille. Lisäksi saitilta löytyy ns. kovasti-paljon dataa kaikenlaisesta tähän genreen liittyvästä. Rok!

21/52: Tehomylly
Tuunataan-tuunataan-tuunataan, tuunataan parempata maalimaa... Nyt ei kuitenkaan ole kyse autoista, vaan kotoisista tietokoneista. Tehomyllyssä omistaudutaan raudan rankaisuun, ja tarkastetaan kuinka se viimeinenkin piilotettu potentionaali saadaan esille. Tarjolla on monenlaista vinkkiä vimpaimien virittelyyn, sekä mm. erinomainen kuvagalleria tuunailluista koteloista. Lähekkö nää viivalle vai ookko nää Rajakylästä?

20/52: Sieniseikkailu
Vaikka syksy ei vielä olekaan täällä, on hyvä alkaa valmistautumaan sienimetsälle. Niilo Nupikan kanssa voi valistaa itseään leikin varjolla, tällä flash-kykeneväisyyttä ja kaiuttimia vaativalla seikkailulla. Lisävinkkinä mainittakoon että jos laittaa taustalle soimaan Jukka Poikaa tai Soul Captain Bandia, voi tämä sieniseikkailu saada aivan uudenlaisia ulottuvuuksia. Hgblblblblblblblblbl.

19/52: Puoliruokaa
Mitäs siitä tulee kun kuusi äijää alkaa säätämään keittiössä? Yleensä paljon tyhjiä kaljapulloja ja paha siivo, mutta on niitä jotka osaavat enemmänkin. Puoliruoan porukka on tätä osaavampaa sorttia, ja kokoontuukin kerran kuukaudessa värkkäämään jos jonkinlaista settiä kasaan. Näistä he sitten tekevät anteliaita valokuvareportaaseja aistikkaille sivuilleen. Puoliruokaa lukiessa pakkaa tulemaan nälkä, mutta muuta valitettavaa ei sitten olekaan.

18/52: Anarkismi.net
Anakriaa! Vaikka monien aatteet vaihtuvat siinä missä aatteet, on eräille anarkia se paras ja ainoa juttu lähes lävitse elämän. Tähän progressiiviseen ajatussuuntaan voi tutustua niille täysin omistetuilla punamustilla sivuilla, joiden kautta voi mm. tilata itselleen koreita rintamerkkejä. Tärkeämmin tosin pysyy mukana siinä mitä pomminheittäjien perilliset ovat puuhastelemassa, ja mistä bileistä löytyvät ne asenteikkaat punkkaritytöt.

17/52: Pahkasikasivut
Moni varmaan tietääkin että Acidin setien verbaalitaituroinnin taustalla on useasti Pahkasika-julkaisun kautta tavoitettu haparoiva ammattitaito. Tämä legendaarinen huumorilehti ei ole vielä saanut Suomessa veroistaan seuraajaa, joka on kovasti sääli. Silti, aina voi hehkutella vanhoja muistoja, ja lukaista vaikka Kultalan sivuilta niitä klassisia tarinoita, jotka aikanaan lämmittivät kylminä kesäöinä.

16/52: Klubitus
Kesä lähestyy ja se merkitsee että hyviä pippaloita järjestetään entistä enemmän mitä monituisemmissa paikoissa. Klubitus on ns. klubikultturelli verkkoyhteisö yli 18-vuotiaille joilla vielä jalka nousee lattiasta, ja sisältää niinkin hilpeitä asioita kuin tapahtumakalenterin, foorumin, sekä kuvia jo menneistä festiviteeteistä. Kattavaa kamaa.

15/52: Oulu 400v Varjokuvagalleria
Joskus aikanaan setämieskin oli poikamies, tai siis nuori tai ainakin pieni. Silloin Oulussa oli hevoinen jokaisessa pihassa ja elämä oli idyllistä sekä hienoa. No, ainakin se oli kovin erilaista, ja sitä on hyvä muistella katselemalla tätä kokoelmaa kuvia wanhasta Oulusta, 60-luvulta lähtien. Ovat ne maisemat vaan muuttuneet.

14/52: Paalupaikka
Autothan voivat olla jännittäviä vempeleitä, ja niin voivat olla myös tytötkin. Paalupaikka sisältää molempia, tosin painotus on tällä kertaa autojen puolella. Monenlaista letukkaa ja linttaa on tarjolla, ja kyllähän näissä joissakin silmä lepää. Omistautumista vaatii tällainen harrastaminen, joten me laiskemmat voimme tällä tavoin kotoamme nauttia uutterien miesten kätten jäljistä.

13/52: Nokturno
Kumikameli laulaa että runous on perseestä. Paljoltikin olemme samaa mieltä, mutta kulunuttakin mediaa voi käyttää uusilla ja onnistuneilla tavoilla. Nokturnossa onkin sitäpaitsi kyse urnoudesta, joka on parhaimmillaan hyvinkin viihdyttävää. Siitä vaan stimuloimaan harmaata massaa modernilla lyriikalla.

12/52: Radio Ubik
Mussiikkia taasen, nettiradiosta tällä kertaa. Radio Ubik soittelee tummailmeisiä säveliä harvakseltaan mutta hyvin. Ohjelmassa on industriaalia, ebm:ää, gothikkia sekä noisea. Tämä ei ole Kiss FM eikä täällä Timpe juonna, tämä ei ole vaarisi radiokanava. Saisi olla 24/7 tämmöistä meisinkiä, mutta nykyisellään täytyy vain muistaa virittäytyä oikeille aalloille oikeaan aikaan, joka yleensä saapuu pimeyden mukana.

11/52: Hevikaraoke
Kaikki meistä eivät ehdi ihan omaa bändiä perustamaan, mutta jos laulu luonnistuu, ainakin omasta mielestä, niin kannattaa mennä Hevikaraokeen. Siellä voi tulkita vahvasti kaikkea Diosta Doorsiin, ja näyttää kuka on suurin metallimies. Hevikaraoke keskittyy tällä hetkellä aika pitkälle Suomen eteläpäähän, mutta varmaankin taivuttelulla, tai suoranaisella varkaudella konseptin saa myös pohjoiseen jossain vaiheessa.

10/52: Erotic Support
Helsingissäkin tehdään musiikkia, ja jopa vaativaan oululaiseen makuun soveltuvaa sellaista. Kyseessä on saundeja metallin, rokin ja punkin rajamailta, rumien miesten, helppojen naisten ja nopeiden autojen maakunnasta. Erotic Support kytkeytyy mielen syvimpiin sopukoihin piiseillä kuten Drink or Die ja Kung Fu Fighter, ja jos ei kytkeydy, niin ota lisää viinaa.

9/52: Conclave Obscurum
Tällä viikolla pistäydytään itänaapurin puolella, josta löydämme flashia vääntävän taiteilijan. Visiot tässä konklaavissa ovat paljolti sukua niin Gigerille kuin kenties Tim Burtonillekin, mutta mitä häiritsevimmässä mielessä. Koneesta tulee täyttä kokemusta varten löytyä sekä flashia, että kajarit, koska äänimaailma nostaa tämän taideteoksen uudelle, hyytävälle tasolle. Siitä vaan napsuttelemaan, jo menee yöunet.

8/52: Pyynö
Vaikeaa on minun uskoa että tätä linkkiä ei ole tuuletettu täällä aiemmin. Pyynö on pupu joka seikkailee kaikenmoisten arvostamiensa asioiden parissa, olivat ne sitten maallisia tai maailmattomia. Ajattomien faabeleiden lisäksi sivuilla on tyrkyllä musiikkia, jonka avulla tarinoihin saa uudenlaista vipinää. Tästä ei sarjis enää paljoa parane.

7/52: Tanssiorkesteri Analfist
Niin, tuota, tässä ollaan vähän sanattomia, suoraan sanottuna. Tämä tanssiorkesteri on ottanut asiakseen rikkoa rajoja kerrassaan lovecraftiaanisella tavalla, mittasuhteissa joissa fysiikka pettää. No, musiikista on kuitenkin kysymys, ja liikkuvasta kuvastakin, kovapäisimmille. Viimeksi "orkka" on ylittänyt itsensä remixaamalla AC:n klassikkohitin "Kirjastolaulu". Varovaisesti annamme hyväksyntämme tälle toiminnalle.

6/52: Heavy Metal Perse
Sanotaan että hienovaraisuus on kaappihomojen hommaa. Ainakin nimen perusteella tämä bändi on ottanut tämän opetuksen ohjenuorakseen. Heavy Metal Perse soittelee iloista perusheviä, jolla on erityistä potentiaalia ropetussessioiden taustoiksi. Jotenkin itselläni mieleen tuli omalaatuinen sekoitus Klamydiaa ja Teräsbetonia, eikä tämä ole ollenkaan paha asia.

5/52: Sana ja Alistus
Niin, joskus saa kuulla että me täällä olemme hieman turhan nuivia kaikenmoisia uskonnollisia ääriliikkeitä kuten esimerkiksi luterilaisuutta kohtaan. No, jospa käytte seikkailemassa tämän viikon linkin päässä, niin suattaapi olla että havaitsette meidät varsin lempeäksi sakiksi. Suattaapi myös olla että löydätte naurun.

4/52: Arvid Saarinen
Taidetta pukkaa. Kivenmuovaaja, muusikko, runoilija, lahjakkuus. Arvidin käsissä kivi paljastaa todellisen henkensä, ikiaikaisen sielun Suomen omasta maaperästä. Tässä on sitä paljonpuhuttua sielua tavalla jota suurimmasta osasta taidetta saa hakea. Me arvostamme.

3/52: X0X Records
Jatkamme musiikin merkeissä, vuorossa tällä kertaa X0X. Tämän tittelin alla pukkaa musiikkia mm. sellaisilta henkilöitymiltä kuin Blastromen, Laite, sekä Sektoid. Sivuilta löydät näytteitä tiukoista piiseistä, artistien esittelyitä, sekä tietoo siitä missä mm. nämä artistit niitä tiukkoja piisejään soittelevat. Ainoa suru mikä tästä tulee puseroon on että Laitteen levy on vallan sold out.

2/52: End of You
Musiikkia, musiikkia, tällä kertaa hieman synkähköä muttei liian raskasta musiikkia, joka tuo mieleen ehkä joitain HIMmeitä assosiaatioita, sekä vanhan kunnon Depeche Moden, mutta parhaimmalla mahdollisella tavalla. Kyseessä on silti itsenäinen ja onnistunut poppoo, joka kannattaa painaa mieleen. 'Acid Cinema löytää nousevat tähdet.'

1/52: Kyperjokki
Aloitamme vuoden taiteellisilla aspiraatioilla. Tässä on meillä joukko jos jonkinmoisia asiantuntijoita, erinäisiltä aloilta, jotka tuottavat mm. sitä paljonpuhuttua multimeediaa. Sivut esittelevät ryhmän tuotoksia erinäisten kulttuuritapahtumien tiimoilta. Jos siis olet ihmetellyt että kuka niitä psykedeelisiä juttuja sinne kankaille järkkää, niin vastaus on lähellä.


Linkit 2004

Linkit 2002/2003


Back
Logo Movies History FAQ Stuff Links Doktor K. Happomeri Lue Vieraskirjaa Saameksi På Engelska Kirjoita Vieraskirjaan