ACID APPROVED VIIKON LINKKI

Tällä viikottaisella palstalla tarjoillaan kaikkien Ruskon suolikuoppasukeltajien riemuksi viikottainen "featured" linkki, jonka luonteeseen, makuun ja tuntuun pureudutaan syvällisesti ja analyyttisesti, hanskat kädessä tai ilman.52/52: Bruce
Bruce on musikaaliesitys, ja vaikka Brucella onkin yllättävän tyttömäinen ääni, ei se ole ollenkaan paha ääni. Ei ole Dickinsonia tämä, mutta ei myöskään auheuta verenvuoroa korvista kuten monet muut yhtyeet nykyään. Approved.

51/52: Mugshotdojour
Näin jouluna me kaikki muistamme niitä joilla menee hieman heikommin ja toivomme heille kaikkea parempaa. No, oikeastaan me vaan naureskelemme vähäosaisille kinkkua kaluten, ja siihen auttaa tällainen kätevä verkkopalvelu joka johdattaa meidät jenkkilän poliisin buukkauskuvien parhaimmistoon. On se ihmisrotu jalo juttu.

50/52: Suomen Tisu
Suomen Tisu on tissimielinen kerho, joka pyrkii vahvistamaan tervettä suomalaista itsetuntoa. Monesti parodia voittaa kohteensa kaikilla kentillä.

49/52: Puppycam!!!
Mikäs niin ilahduttaa kuin lauma koiranpönkylöitä telmimässä terraariossaan? Ei niin mikään. Monena tuntina vuorokaudesta tämä webbikamera tarjoaa työtehon tuhoavaa viihdettä, ja mikä parhainta, nämä koirat eivät pasko omalle parketille.

48/52: Älymystö
Tästä on saatettu sanoa ennenkin, mutta nyt sanotaan uudemman kerran kun pändillä on komiot uudet sivut ja sisältöäkin niille on juljettu laittaa. Älymystö on surinasuhinapärinämusiikkiorkesteri jossa raumsturmpilot Vuorensola huutelee sanoja musiikkivallin ylitse. Sivuilta irtoaa muunmuassa ihan ilmaiseksi kokonainen levy. Kandee tarkastaa.

47/52: Esan jutut
Tässä on kokoelma ainutlaatuisen ihmislapsen itseilmaisua, josta me kaikki voimme varmasti oppia jotain.

46/52: Dikki Hiiri
Jos tuntuu siltä että Katvealueessa ei ole riittävästi, niin tässä sitten pieni välipala joka auttaa pahimpien nikkisten kanssa.

45/52: Alkoon
Myös vanha tuttumme Elventhor pitää edellistä linkkiä muistuttavaa hintapalvelua, joka avittaa ihmistä miettimään ostoksiaan ja hintalaatusuhteita. Kyllä kelpaa, ja laskukone laulaa.

44/52: Isokaato
Moderni nappomies suunnittelee viikkonsa nesteostokset mieluusti kotona eikä Alkon julmien ja monesti halveksuvien myyjien silmien alla. Mutta eipä anna suomalainen laki tätä tehdä ainakaan verkon avustuksella, tai no ei virallisesti. Isokaato tarjoaa hintatietoja niistä vahvemmista aineista, ja taas on tilinpito helppoa ja vaivatonta.

43/52: Myrkkykieli
Oululaista rokkenroll-musiikkia. Sivut on aika karmiaa katsottavaa, mutta musiikkia kestää kuunnella paremmin. Löydä itsellesi uusi paikallinen suosikki, ja heiluta lettiä.

42/52: Paavo Valtuustoon!
Vuorotellaan näitä ehdokkaita tässä, paskasta parempaan. Paavo on ihminen, äänestäkää oululaiset Paavoa, tai Lyly voittaa ja silloin kaikki hävitään.

41/52: Olavi
Tässä on taas esimerkki sellaisesta toisenmoisesta, sellaisesta viikko 39-henkisestä ehdokkaasta. Olavi osaa laittaa sanoja peräkkäin, mutta ne ovat lähes yksinomaan huonoja sanoja, liian suurissa määrissä. Bongausvinkkinä tosin, Sinivalkoisten vaaliasuntovaunua vartioi aivan uusnatsi-Kuisman näköinen jantteri, kandee käydä tsekkaan.

40/52: Yuri
Ihan sitten vertailukohteeksi, tältä näyttää oikea kunnallisvaaliehdokas. Vixu, hyvä jätkä, ja vasemmalta. Äänestäkkää jos ootte Hesassa.

39/52: Rockmisu
Ei tarvi olla rikas taikka älykäs että äänestäisi Kokoomusta. Ei myöskään tarvi osata esimerkiksi kirjoittaa ollakseen Kokoomuksen ehdokas. Tämä on niitä sivuja jotka puhuvat ihan omasta puolestaan. Yksi parhaita paloja tästä.

38/52: Pyörteistetty Vesi
"Antamalla veden virrata Plus&Minus-vedenpyörteistäjän läpi voidaan hanavedelle palauttaa sen elinvoimaisia ominaisuuksia. Plus&Minus-vedenpyörteistäjän kehittämää spiraalinmuotoista liikettä voidaan verrata veden liikkeeseen solisevassa purossa. Vedelle annetaan paremmat edellytykset vastaanottaa happea." Eli lyhyesti: Sairasta paskaa. Myös muuta huuhaata tarjolla WinCapitaan sijoittaneille.

37/52: Rajatieto Ylen Elävässä
Laitetaan tähän vielä linkki elävään arkistoon ja siellä sijaitsevaan rusketusrajatietoon. Voi sitten fiilistellä kun Neurofyytti Akseli Guggelheim keskustelee solisluuchakrastaan ja toimittaja pudistelee päätään.

36/52: Henkimaailma
"Meditaatiossa ja shamanismimatkoilta saatuja viestejä, pohdintoja ja teorioita…" Semmonen paikka. Vaikka näyttääkin siltä että sieniseikkailu on ottanut huonon käänteen, kannattanee tätä tilaa seurata.

35/52: Best of Sana ja Ylistys
Nyt puhutaan kielillä! Huijaus ja Alistus on päässyt yllättävän korkeaan profiiliin epäesittävillä saarnoillaan, ja täältä sitä nyt irtoaa esim. samplaustarpeisiin.

34/52: Pelastussanoma
Nyt kun päästiin tälle hurusektorille, niin ruvetaan graafisiksi. Tällä sivulla on yhdessä kuvassa kaikki seuraavan, no, ilmeisesti muutaman läheisen vuoden tapahtumat, ne tärkeät siis, ei mitkään Sedun bileen. Myös: paljon ns. kristillistä clip-arttia. Huonouden markkinat.

33/52: Universaali Totuus
Nyt se löytyi! Se universaali totuus nimittäin! Enää ei tarvi etsiä, että vetäkää CERNissäkin johto seinästä ja menkää parkkipaikalle ajeleen kilpaa Hawkinsin tuolilla. Tai no, sitä samaa tunkkaahan nämä sivut ovat kuin monet muutkin, mutta hei, näitä voi lukea myös espanjaksi!

32/52: OMVF Erikoisnäytökset
Oulun Musiikkivideofestivaalit taas porhaltavat taivaanrannalta nykyisyyttä kohti, ja tänä vuonna on taas yksi hyväkin ohjelmanumero eksynyt sekaan. Kattokaa jos löydätte.

31/52: Gorbachov - The Music Video
No niin, nyt kun on katseltu muutama viikko aivan raivostuttavaa paskaa, mennään laadun puolella jotta rymisee, ja se laatuhan löytyy muuten idästä! Tässä on palanen naapurimme lähihistoriaa asetettuna musiikkiin ja musikaaliteatteriin tavalla jota pitäisi maailmassa olla enemmänkin. Rock the Gorba!

30/52: Sika ja Sika
Huomio, pohja on saavutettu! Toistamme, pohja on saavutettu! Ja sitten mietitään miksi meiltä ei pärjää kulttuurimarkkinoille kuin parisen hevipop-bändiä.

29/52: Koira tappaa lapsen
Okei, nyt meitä jo nauratti. Toivottavasti meni silmä.

28/52: Luovuuden rajat
Tässä tiivistyvät laivamatkailun riemu, sekä keskiverron Youtubekäyttäjän komediset kyvyt yhteen pakettiin. On muuten ihan vitun "hauska".

27/52: Apina tippuu
Tämä video on Oulusta, jonka pitäisi heti nostaa sen tasoa, mutta valitettavasti kyseessä onkin vain heitteillejätetty simpanssinpoikanen joka yrittää kiivetä pesään mutta epäonnistuu. Astmainen kanssa-kädellinen röhkii innosta.

26/52: Habbo...
4chanin, Kuvalaudan, ja vastaavien abominaatioiden alla on vielä yksi helvetin taso, ja sen nimi on Habbo Hotel. Kyseessä on eräänlainen IRC niille jotka pitävät kommunikaatiostaan kuvallisessa muodossa, koska sanat ovat vielä hieman uusi asia. Emme löytäneet hauskaa.

25/52: Kesäpaska
Nyt on kesä, ja kesä tarkoittaa yleensä paskaa ohjelmaa ja uusintoja. Niin myös meillä. Ei uusintoja, mutta paskaa. Tänä kesänä annamme YouTuben kypsyttää meitä kuin Kabanossia grillissä, ja etsimme videoita sanalla "hauska". Ensimmäinen video on jonkinlainen yritys dubbauksesta, mutta valitettavasti sekä kohdemateriaali, että dubbaaja kärsivät niin perinpohjaisesta huonoudesta, ettei oikeastaan voi puhua edes yrityksestä. Tästä tulee pitkä kesä.

24/52: Seksualisti
Tässä on blogi joka sisältää niin kirjoitettua kuin puhuttuakin sanaa siitä kauneimmasta asiasta makkaran jälkeen eli seksuaalisuudesta, ihan kaikenmoisesta semmoisesta, ei-hysteerisissä merkeissä. Lukekaapa sieltä ja kostukaa.

23/52: Aasiakas
Jotkut meistä ovat vastoin tahtoaan tai ilman täyttä ymmärrystä päätyneet palvelualalle. Näille sivuille on koottu tarinoita tämän alan suurimmasta varjopuolesta, eli asiakkaista, joita ilman itse kunkin päivä tiskin takana sujuisi helevetin paljon mukavammin. Menkää kotiinne siitä!

22/52: Kuvalauta
Jos olet iljettävä /b/tardi, mutta haluaisit enemmän turria lautasellesi, ikääntyneiden 4chan-juttujen seuraksi, ja vielä suomeksi, niin tässäpä sitä nyt olisi. Happane sinne.

21/52: Fail Blog
Nyt kun epäonnistumisen makuun ollaan päästy, niin tässäpä olisi koko blogillinen yleistä epäonnistumista. Naatiskelkaa kun ihmisillä menee huonosti ja väärin.

20/52: Photoshop Disasters
Fotari on mukava ohjelma jota ilman ei varmaan Acidin sivuillakaan olisi kuin ascii:a. Fotaria voi silti käyttää helvetin pahasti väärin, ja siihenpä tämä blogi perustuu. Lyhyesti: ei näin.

19/52: Lord of Moldovia Myspace Blog - Boy's Club
Matt Furie on kummallinen setä joka tekee paljon kummallista taidetta. Tässä vähemmän tunnetussa blogissa hän julkaisee elämän- ja haponmakuisia sarjakuviaan, jotka kuvaavat vahvalla tavalla taiteilijan arkea. Feels good man.

18/52: Keskustelut Suomi24
Suomi 24 on eräänlainen likakaivo johon kaadetaan tekstimuotoinen jäte jota ei oteta edes hs.fi:n keskusteluihin. Tämä urhea blogi kokoaa kovimpia leimahduksia yhden sivun alle, joten nyt voitte upottaa hampaanne siihen pähkinäisimpään pökäleeseen ilman keveämpiä alkupaloja.

17/52: Nouseva Aurinko
Acid Cineman taikamaailmassa kaikki on mahdollista, mutta niin on myös tämän porukan universumissa, jonka taivaan väriä voimme vain arvailla. Jos tarvitset cure light woundsia tai healingia niin täältä lähtee. Tiedä sitten jos resurrectionit lähtee.

16/52: Kylpyhuone
Se on kuulkaa lähes kesä, ja se meinaa rantakauden alkua. Käykää täältä katsomassa parhaat vinkit kesäisiin vesileikkeihin, niin rantsussa kuin myös kotona. Vapautunutta meisinkiä!

15/52: Eroa Kirkosta
Joojoo, taas täällä toistetaan itseään, mutta koska Hämeenlinnan hallinto-oikeus päätti että tämä porukka ei liikoja suoramainostele, niin me mainostelemme vähän lisää heidän puolestaan. Ole cool, älä verhoa naamaasi pingviinimeikkiin tai teineile, vaan lakkaa sensijaan maksamasta ylimääräisiä veroja.

14/52: Invataxi 2.0
Millä mennään!?!?!?

13/52: Advertising vs reality
Erityisesti Lidlin kaltaisissa Hitlerin tiimareissa on monasti tuotteita joiden pakkauksen kuva on kovasti herkumpi kuin varsinainen sisältö. Joskus itse pakkaus on herkumpi kuin itse sisältö, ja serkumpi on aina herkumpi.

12/52: Sanansaattaja
Marko Lind todistaa että Jumalan valtakunta ei ole sanoissa, vaan tiukasti 90-lukulaisessa sivusuunnittelussa. Marko tarjoaa myös paljon saarnojaan sekä muuta materiaalia innokkaiden jesutrancen ja sebaot-hiphopin tekijöiden samplattavaksi. Sa-sa-sa-saatanasta pois!

11/52: Avoliitto
Nuorten aikuisten heteroräppiä jota voi kuunnella suhteen alussa, ennenkuin vaihtaa Steen Ykkösen ajankohtaisempiin riimeihin suhteen edetessä vääjäämättömästi kohti epätoivoa ja huumehelvettiä. Suosittelemme: Jouluksi hoitoon.

10/52: EFFI
Tiedetään, tämäkin porukka on ollut linkkinä aiemmin, mutta nyt on syytä muistutukseen. Liittykää jäseneksi, syytäkää kaksin käsin rahaa, tukekaa tätä sakkia, koska he tekevät meidän puolestamme ne viralliset valitukset ja usuttavat lakimiehet kaikenmaailman Lindeenien kimppuun. Setä osti mukin ja kirjan, se on vitun hyvä muki, ja kirja.

9/52: Tissit
Joo, kyllä me tiedämme mitä te siellä yleisössä haluatte. Tässäpä sitä sitten isommalla kauhalla.

8/52: Steve, Don't Eat It!
Jotta jaksaisimme pitää vihaa oikeusvaltiota kohtaan, tulee muistaa syödä. Steve on ison maailman mies joka syömatavoillaan opettaa meille mitä kaikkea kannattaa oikeastaan jättää syömättä. Nattoa luukkuun!

7/52: Lisää Lapsipornoa
Niin, tämähän oli täällä jo viime vuonna, mutta nyt pistämme sen ihan vittuillessaan uudemman kerran kun asia tuli ajankohtaiseksi taasen. Tiivistelmä: Sanottiin että on perustuslainvastaista ja menee vituiksi -> Meni vituiksi. -> Olankohauttelua seuraa.

6/52: Dropsy the Clown
Drooopsyyyyy....

5/52: Silent Wall
Kun nyt lähdettiin hylättyjen tai pian hylättyjen betonilaatikkojen tielle, niin isketään isompaa vaihdetta silmään. Täällä voi silmäillä mojovaa urpaania exploraatiota, ikuistettuna kaikkien riemuksi. Paljon katteltavaa, paljon hyvää.

4/52: Ostarin Helmi
Onko sinulle joskus tullut mieleen että voisi käydä lävitse Helsingin kaikki ostarit ja tehdä niistä safarinomaiset reportaasit? No, se on myöhäistä nyt koska projekti on jo hyvässä vauhdissa. Täältä löytyvät asiantuntevasti arvostellut betonihelvetit maamme uudemman pääkaupungin jokaiselta kolkalta, ainakin vielä joskus. Huom: myös parhaat baarivinkit hintatietoisille nautiskelijoille.

3/52: Raholan syötäviä sanoja
Joskus Acid-keittiössä tulee sanasokeus vastaan ja jeeran syvin olemus unohtuu kokonaan. Sitten tuleekin laitettua pataan jehovan todistaja, ja lopputulos maistuu fekkikseltä. Raholan sanaston kanssa tällaisia ongelmia ei tule, sieltä sana jos toinenkin, kovaan käyttöön.

2/52: Pikkuinsinööri
Jos meiningit uuden keharikaverin kanssa pakkaavat käymään yksitoikkoisiksi, tarjoaa Pikkuinsinööri kaikenlaista kivaa askarreltavaa-paskarreltavaa haasteellisempaankin makuun. Värkätkää vaikka Nakkipipo, ottakaa isin telavaunu tallista ja tehkää seikkailuretki Toripolliisille.

1/52: Keharikaveri
Tiedämme että Acid-fanit ovat kovin yksinäistä porukkaa. Nyt kun on vähän päästy Willi Siassa sosiaalisen elämän makuun niin jatketaan samoilla raiteilla. Tästä palvelusta keponpikin happomies löytää itselleen sopivaa kohtauskykyistä seuraa. Hanki keharikaveri jo tänään!


Linkit 2007

Linkit 2006

Linkit 2005

Linkit 2004

Linkit 2002/2003


Back
Logo Movies History FAQ Stuff Links Doktor K. Happomeri Lue Vieraskirjaa Saameksi På Engelska Kirjoita Vieraskirjaan