Novellit-osio sisältää ACID CINEMAN hahmojen toilailuja Kalle Nuortimon mielikuvituksen tahtiin, kirjallisessa muodossa. Lue DJ Jonden elämästä kertova miniromaani, sukella sisälle kuolatohtorin huuruiseen maailmaan ja iskeydy Ich-Jagten imuun. Kallen novellit nyt saatavilla myös hänen omilta sivuiltaan.

 

DJ Jonden rankempi rundi uusi!

Miniromaani elävästä elämästä. Lue kuinka Jouni Virtasesta tuli yksi maamme elävistä legendoista, DJ Jonde. Koe nuoren kustannustoimittajan kauhunhetket, kun hän vapisevin säärin kipittää haastattelemaan Jondea.

 

Kuolatohtorin tutkimuspäiväkirjan salat paljastuvat:

Kuolatohtorin päiväkirja osa 1

Kuolatohtorin päiväkirja osa 2

Kuolatohtorin päiväkirja osa 3

Kuolatohtorin päiväkirja osa 4 uusi!

Kuolatohtorin päiväkirja osa 5 uusi!

ICH JAGTE
Ich Jagten päiväkävely uusi!

© Tekstit, niiden juonet, hahmojen mukauttamiset ja sivuhenkilöt: Kalle Nuortimo

© Alkuperäiset hahmot: Acid Cinema

© Otsikkotekstit ja kuvien muokkaus: Jaakko Kallio-Koski

Kirjoittajan disclaimer:

Nämä tarinat ovat fiktiota. Kaikki jutuissa esiintyneet hahmot ovat keksittyjä ja yhteydet olemassaoleviin henkilöihin, eläviin ja kuolleisiin, vapaana ja laitoksissa oleviin, rappioalko… syrjäytyneisiin ja hyväosaisiin, naisiin ja miehiin sekä eläimiin ovat täysin sattumanvaraisia. Tarinoissa esiintyvät paikat, paikkakunnat ja instituutiot sijaitsevat toisessa ulottuvuudessa. Kertomukset ovat aitoja luonnontuotteita. Mustaa huumoria ei ole edes yritetty valkaista ympäristöä kuormittavilla kemikaaleilla.

Takasin.